Kuvituskuva. Sinipaitainen opiskelija istuu pulpetissa ja kirjoittaa lyijykynällä paperiin.

Täydennys­koulutus

Koulutuksia asiantuntijoille

Erityisen tuen asiantuntijatalo

Tarjoamme erilaisia täydennyskoulutuksia asiantuntijoille ja henkilöstölle, jotka työskentelevät erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ja haastavassa työllistymistilanteessa olevien asiakasryhmien kanssa.

Palvelutarjontamme keskittyy ajankohtaisiin erityisopetuksen, erityisen tuen ja työllistymisen kysymyksiin. Asiantuntijamme tarjoavat koulutuksia muun muassa erityistä tukea tarvitsevien maahanmuuttajien ja vankilassa opiskelevien henkilöiden ohjaamiseen.

Toteutamme koulutukset aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tiedustele lisää Liven koulutussuunnittelijalta niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiinne sopiva koulutus!

 

Kuvituskuva.

Etkö löytänyt sopivaa koulutusta?

Kerro toiveesi meille!

Työpaikkaohjaajan koulutus

Koulutus antaa valmiuksia opiskelijan tai tutkinnon suorittajan ohjaamiseen ja arviointiin sekä työpaikkaohjaajan oman toiminnan kehittämiseen. 

Avekki-koulutus

Avekki-toimintatapamalli antaa työntekijälle ja työyhteisölle valmiuksia ennakoida ja hallita uhka- ja väkivaltatilanteita. 

Duunivalmennuksen ABC

Koulutuskokonaisuuden tavoitteena on vahvistaa ammatillisia valmiuksia työelämälähtöiseen ohjaamiseen. 

Erityistä tukea tarvitsevan opiskelijan ohjaus vankilassa

Tarjoamme koulutusta vankien parissa opetus- ja ohjaustyötä tekeville. Koulutuksen sisältö ja kesto suunnitellaan aina tilaajan tarpeiden mukaisesti.

Neuropsykiatrisen asiakasryhmän kohtaaminen ja ohjaaminen

Koulutuksen tavoitteena on lisätä osallistujien osaamista neuropsykiatrisen asiakasryhmän kohtaamisessa, ohjaamisessa ja oppimisen tukemisessa.

Monimuotoinen työyhteisö

Koulutusten aiheina ovat valmennuksellinen ote sekä esimiestyö monimuotoisessa työyhteisössä sekä kielellisiltä taidoiltaan erilaisten työntekijöiden ja asiakkaiden huomioiminen työpaikalla.

Räätälöidyt koulutukset

Tarjoamme tilauksesta koulutuksia, joiden aiheet liittyvät erityistä tukea tarvitsevan opiskelijan tai asiakkaan ohjaamiseen ja tukemiseen yksilöllisellä polulla kohti työelämää.

Työympäristön kartoitus -koulutus

Kartoituksen avulla voidaan selvittää, mitkä työtehtävät sopisivat työpaikalla erityistä tukea tarvitseville henkilöille. 

Onnistunut vuorovaikutus monikulttuurisessa asiakastyössä

Koulutuksessa pohditaan monikulttuurisen asiakastyön haasteita erilaisissa toimintaympäristöissä.

Käytännön työvälineitä haastavan asiakkaan kohtaamiseen ja työntekijän henkiseen jaksamiseen työssä

Koulutus on suunnattu työyhteisöille, vanhemmille, opettajille ja ohjaajille.