Kaikki Liven tuottamat ELY-keskuksen tilaamat palvelut toimivat etänä 30.11.2020 - 6.1.2021 (päivitetty 27.11.2020 klo 14.35). Lue lisää

Kuvituskuva. Sinipaitainen opiskelija istuu pulpetissa ja kirjoittaa lyijykynällä paperiin.

Täydennys­koulutus

Koulutuksia asiantuntijoille

Erityisen tuen asiantuntijatalo

Tarjoamme erilaisia täydennyskoulutuksia asiantuntijoille ja henkilöstölle, jotka työskentelevät erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ja haastavassa työllistymistilanteessa olevien asiakasryhmien kanssa.

Palvelutarjontamme keskittyy ajankohtaisiin erityisopetuksen, erityisen tuen ja työllistymisen kysymyksiin. Asiantuntijamme tarjoavat koulutuksia muun muassa erityistä tukea tarvitsevien maahanmuuttajien ja vankilassa opiskelevien henkilöiden ohjaamiseen.

Toteutamme koulutukset aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tiedustele lisää Liven koulutussuunnittelijalta niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiinne sopiva koulutus!

 

Kuvituskuva.

Etkö löytänyt sopivaa koulutusta?

Kerro toiveesi meille!

Työpaikkaohjaajan koulutus

Koulutus antaa valmiuksia opiskelijan tai tutkinnon suorittajan ohjaamiseen ja arviointiin sekä työpaikkaohjaajan oman toiminnan kehittämiseen. 

Avekki-koulutus

Avekki-toimintatapamalli antaa työntekijälle ja työyhteisölle valmiuksia ennakoida ja hallita uhka- ja väkivaltatilanteita. 

Duunivalmennuksen ABC

Koulutuskokonaisuuden tavoitteena on vahvistaa ammatillisia valmiuksia työelämälähtöiseen ohjaamiseen. 

Erityistä tukea tarvitsevan opiskelijan ohjaus vankilassa

Tarjoamme koulutusta vankien parissa opetus- ja ohjaustyötä tekeville. Koulutuksen sisältö ja kesto suunnitellaan aina tilaajan tarpeiden mukaisesti.

IMBA-käyttökoulutus

Työkyvyn arviointimenetelmällä tarkastellaan työn fyysisiä vaativuustekijöitä. Arviontia hyödynnetään esimerkiksi työhön sijoittumisen ja työssä jaksamisen arvioimisessa.

Melba-käyttökoulutus

Arviointimenetelmä sopii työn edellyttämien psykososiaalisten vaativuustekijöiden arviointiin. Sillä arvioidaan henkilön psykososiaalisia taitoja ja vertaillaan niitä työn vaativuuteen. 

Neuropsykiatrisen asiakasryhmän kohtaaminen ja ohjaaminen

Koulutuksen tavoitteena on lisätä osallistujien osaamista neuropsykiatrisen asiakasryhmän kohtaamisessa, ohjaamisessa ja oppimisen tukemisessa.

Räätälöidyt koulutukset

Tarjoamme tilauksesta koulutuksia, joiden aiheet liittyvät erityistä tukea tarvitsevan opiskelijan tai asiakkaan ohjaamiseen ja tukemiseen yksilöllisellä polulla kohti työelämää.

Työympäristön kartoitus -koulutus

Kartoituksen avulla voidaan selvittää, mitkä työtehtävät sopisivat työpaikalla erityistä tukea tarvitseville henkilöille.