Kaikki Liven tuottamat ELY-keskuksen tilaamat palvelut toimivat etänä 31.1.2021 asti. (päivitetty 13.1.2021 klo 10.45). Lue lisää

Kuvituskuva. Sinipaitainen opiskelija istuu pulpetissa ja kirjoittaa lyijykynällä paperiin.

Monimuotoinen työyhteisö

Erityisen tuen asiantuntijatalo

Tarjoamme yrityksille ja työnantajille työkaluja monimuotoisuuden edistämiseksi työpaikalla. Koulutuksemme antavat valmiuksia taustoiltaan erilaisten ihmisten yhdessä onnistumiseen arjen työssä. Työkavereiden ja esimiesten yhteistyö, keskinäinen luottamus ja yhdessä onnistuminen tekevät myös päivittäisestä johtamisesta sujuvaa ja palkitsevaa.

Monimuotoinen työyhteisö tuo parhaimmillaan onnistumisia ja toisistaan erilaisia kykyjä työyhteisön arkeen sekä luo turvallista ilmapiiriä.

Koulutukset toteutamme aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tiedustele lisää Liven koulutussuunnittelijalta niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiinne sopiva koulutus!
Kuvituskuva. työntekijät keskustelevat pöydän ääressä.

Etkö löytänyt sopivaa koulutusta?

Kerro toiveesi meille!

Valmennuksellinen ote työyhteisössä

Koulutuksessa tarkastellaan työyhteisöä, fyysistä työympäristöä sekä työtehtäviä ja töiden organisoimista kielenkäytön sujuvuuden näkökulmasta.

Miten työpaikalla huomioidaan kielellisiltä taidoiltaan erilaiset työntekijät ja asiakkaat?

Koulutuksessa tarkastellaan työympäristöä, työyhteisössä toimimista, sekä työtehtävien organisointia ratkaisukeskeisesti työssä onnistumisen näkökulmasta.

Esimiestyö monimuotoisessa työyhteisössä

Koulutus sisältää perehdytykseen ja ohjaukseen liittyviä käytännön vinkkejä, monimuotoisuuden merkitystä sekä erilaisia tapoja ja valmentavan esimiestyön liittyviä oppeja.