Livepalvelut-tyoelamalle-koulutuskalenteri-1920x900px

Tapahtuma-
kalenteri

Tutustu tuleviin tapahtumiimme

Hae tapahtumia

Alla on tietoa tulevista tapahtumista. Voit hakea jo alkaneita tapahtumia sekä suodattaa näkymää tapahtuman tyypin mukaan: koulutus / muu tapahtuma.

Kaikki   Koulutukset   Tapahtumat  

Näytä alkaneet ja tulevat tapahtumat   Näytä vain tulevat tapahtumat

KOULUTUS

Tulossa

Hygieniaosaamistesti

Hygieniaosaamistesti on suomenkielinen ryhmätesti, jossa kysymykset luetaan ääneen. Testiaikaa ei ole rajoitettu. Koulutus järjestetään keväällä 2019, tarkemmat päivät ilmoitetaan myöhemmin.

Lue lisää
KOULUTUS

Keväällä 2019

Melba-koulutus

Melba – työkyvyn arviointimenetelmän avulla voidaan tarkastella työn psykososiaalisia vaativuustekijöitä ja suhteuttaa ne henkilön taitoihin. Tämä koulutus perehdyttää Melba -arviointimenetelmään ja koulutuksen käytyäsi saat lisenssin menetelmän käyttöön.

Lue lisää
KOULUTUS

Keväällä 2019

Imba-koulutus

IMBA -menetelmän avulla arvioidaan työn edellyttämiä fyysisiä vaativuustekijöitä, ympäristön olosuhteita ja työturvallisuustekijöitä sekä tarkastellaan työn fyysisiä vaativuustekijöitä. Se soveltuu esimerkiksi silloin, kun pyritään sijoittamaan työhön fyysisesti suoritusrajoitteisia ihmisiä ja on huomioitava ympäristötekijät, työolosuhteet sekä työturvallisuuskysymykset. 

Lue lisää
KOULUTUS

9.10.2019 - 24.11.2019

Syksyn 2019 työpaikkaohjaajakoulutus

Oletko kiinnostunut kehittämään omalla työpaikallasi tapahtuvaa oppimista tai toimimaan ohjaajana? Tervetuloa mukaan Liven maksuttomaan työpaikkaohjaajakoulutukseen.

Järjestämme työpaikkaohjaajakoulutusta lukukausittain yleisinä ryhminä yrityskohtaisten valmennusten lisäksi. Syksyn 2019 yleiseen työpaikkaohjaajakoulutukseen loka-marraskuulle ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet! Koulutukseen kuuluu kaksi lähipäivää, välitehtävä ja kolmas, valinnainen koulutuspäivä.

Aika: 09.10., 23.10. ja 20.11.2019, klo. 13.00-16.00.

Paikka: Tenholantie 12, Helsinki

Lisätietoja:

https://www.livepalvelut.fi/tyoelamalle-taydennyskoulutus-tyopaikkaohjaajan-koulutus

Lue lisää
TAPAHTUMA

23.10.2019

Opo-info

Liven opo-info on opintoihin ohjaaville tahoille suunnattu tilaisuus, jossa pureudutaan tiivisti ja tehokkaasti erityisopetuksen ydinkysymyksiin, oppimisen tukimuotoihin, työhönvalmennukseen ja erilaisiin työllistymisvaihtoehtoihin.

Lue lisää
TAPAHTUMA

6.11.2019

Huoltaja-info

Liven huoltajainfo valottaa huoltajille opiskelun eroja erityisoppilaitoksissa ja yleisissä oppilaitoksissa. Onko lähipiirissäsi nuori, joka voisi hyötyä pienryhmätyöskentelystä ja opiskelun tukitoimista? Joskus huoltajat kaipaavat tietoa ja tukea lastensa ja läheistensä ohjaamisessa erityistä tukea tarjoavaan oppilaitokseen. 

Lue lisää
TAPAHTUMA

14.11.2019

Avoimet ovet, Arla

Avoimet ovet -tapahtumiin ovat tervetulleet kaikki oppilaitoksesta kiinnostuneet.

Lue lisää
TAPAHTUMA

16.11.2019

Joulumyyjäiset

Perinteiset joulumyyjäiset järjestetään Leppävaarassa Arlan toimipaikassa Espoossa lauantaina 16.11.2019 klo 10-13.

Jouluisia tuotteita, tunnelmaa ja joulumusiikkia!
Vapaa pääsy, ostoissa käteismaksu!

Tervetuloa!

Lue lisää
TAPAHTUMA

28.11.2019

Avoimet ovet, Metsälä

Avoimet ovet -tapahtumiin ovat tervetulleet kaikki oppilaitoksesta kiinnostuneet.

Lue lisää