Kaikki Liven tuottamat ELY-keskuksen tilaamat palvelut toimivat etänä 31.1.2021 asti. (päivitetty 13.1.2021 klo 10.45). Lue lisää

Kuvituskuva. Hymyilevä nainen.

Kartoitukset ja valmennukset

Erityisen tuen asiantuntijatalo

Kartoitukset ja valmennukset

Toteutamme yksilöasiakkaille ja organisaatioille erilaisia yksilöllisesti räätälöityjä valmennuksia ja kartoituksia, kuten oppimisen valmiuksien kartoituksia sekä kartoituksia maahanmuuttajille, joiden suomen kielen oppiminen on ollut haastavaa. Kartoitusten pohjalta suunnittelemme tukitoimia ja autamme jatkosuunnitelmien rakentamisessa.

Kysy meiltä tarjousta, räätälöimme mielellämme palvelujamme yksilöllisiin tarpeisiin sopiviksi!

Kuvituskuva.

Etkö löytänyt sopivaa koulutusta?

Kerro toiveesi meille!

Oppimisen valmiuksien kartoitukset

Toteutamme monipuolisesti erilaisia oppimisen valmiuksien kartoituksia. Kartoitusten sisältö suunnitellaan aina tapauskohtaisesti ja muotoillaan asiakkaalle yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Maahanmuuttajien oppimisen haasteiden kartoitus

Oppimisen haasteiden kartoitus voidaan tehdä, jos maahanmuuttajalla on ollut haasteita suomen kielen opiskelussa tai työelämään siirtymisessä. Tavoitteena on suunnitella oppimista helpottavia tukitoimia.

Neuropsykiatrinen ratkaisukeskeinen valmennus

Valmennus voi olla hyödyllistä erilaisissa elämän nivelvaiheissa. Valmennus suunnitellaan valmennettavan määrittelemien yksilöllisten tavoitteiden pohjalta ja voidaan toteuttaa yksilö- tai ryhmämuotoisena.