Korttikoulutukset

Stocksy_txpf2d46088Y20200_OriginalDelivery_525618-336147-edited.jpg

Hygieniapassikoulutus ja -testi

Järjestämme tilauksesta ryhmille hygieniaosaamiskoulutuksia ja -testejä. Tarjoamme myös yksilöllisiä testejä ja ryhmätestejä hygieniapassikortin suorittamiseksi. Toteutamme koulutukset ja testit tilauksesta asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Ryhmätestejä toteutetaan myös kaikille avoimina testitilaisuuksina, katso tarkemmat ajankohdat koulutuskalenteristamme.

Tietoa koulutuksesta:

Kenelle koulutus on suunnattu?

Työntekijöille, jotka työskentelevät elintarvikehuoneistossa ja käsittelevät pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Elintarvikehuoneistoja ovat esimerkiksi kahvilat, ravintolat, pikaruokaravintolat, suurkeittiöt, elintarvikemyymälät, leipomot sekä elintarvikkeita valmistavat tehtaat.

Kuinka hakeutua koulutuksen pariin?

Yksilöllinen hygieniapassi ja hygieniapassikoulutukset: Ota yhteyttä koulutussuunnittelijaan.

Ryhmätesti: Katso tarkat ajat koulutuskalenteristamme tai ota yhteyttä koulutussuunnittelijaan.

Hinta:

  • Yksilöllinen erityistilannetesti 189 € (+ alv 24 %)
  • Yleinen erityistilannetesti kaikille avoimena testipäivänä 95€ (+ alv 24 %)

Tilauskoulutuksen hinta määräytyy koulutuksen pituuden ja osallistujamäärän mukaan.

Ota yhteyttä:

Koulutussuunnittelija Miia Metsänen
etunimi.sukunimi@inlive.fi
p. 040 542 1415  

Hygieniapassikoulutus ja -testit:
  • Yksilöllinen hygieniapassi:

Voit tulla suorittamaan hygieniapassitestin yksilöllisesti. Huomioimme tarvittaessa erityisen tuen tarpeen, testaaja voi esimerkiksi kääntää testin selkokielelle tai lukea kysymykset ääneen. Testissä ei myöskään ole aikarajaa. Osaamistestaaja arvioi erityistilannetestit tarkkaan ja tapauskohtaisesti. 

  • Ryhmätesti:

Ryhmätestejä toteutetaan sekä tilauksesta että yleisinä, kaikille avoimina testipäivinä. 

Ryhmätesti toteutetaan pienryhmissä. Testikysymykset voidaan lukea ääneen eikä testissä ole aikarajaa. Osaamistestaaja arvioi erityistilannetestit tarkkaan ja tapauskohtaisesti.

  • Hygieniaosaamiskoulutukset:

Järjestämme hygieniaosaamiskoulutuksia tilauksesta ryhmille. Koulutuksen pituus määritellään yhdessä asiakkaan kanssa yksilöllisten tarpeiden mukaan. Myös erityisen tuen tarve voidaan huomioida tarvittaessa.

Koulutuksen pituus voi olla muutamasta tunnista useampaan päivään. Koulutuksen päätteeksi järjestetään hygieniatesti. Hintaan vaikuttaa ryhmän koko ja koulutuksen pituus.