Korttikoulutukset

Stocksy_txpf2d46088Y20200_OriginalDelivery_525618-336147-edited.jpg

Hygieniapassikoulutus ja -testi

Järjestämme ryhmämuotoisia hygieniaosaamiskoulutuksia ja -testejä niin perus- kuin erikoistilannekoulutuksena ja -testeinä. Meiltä on myös mahdollista saada erityisen tuen tarpeen huomiovaa yksityisopetusta sekä suorittaa yksilöllinen erikoistilannetesti. Toteutamme koulutukset ja testit tilauksesta asiakkaiden tarpeiden mukaisesti ja pidämme myös kaikille avoimia, yleisiä koulutus- ja testitilaisuuksia Liven tiloissa.

Tietoa koulutuksesta:

Kenelle hygieniapassi on tarpeen?

Työntekijöille, jotka työskentelevät elintarvikehuoneistossa ja käsittelevät pakkaamattomia, helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Elintarvikehuoneistoja ovat esimerkiksi kahvilat, ravintolat, pikaruokaravintolat, suurkeittiöt, elintarvikemyymälät, leipomot sekä elintarvikkeita valmistavat tehtaat.

 Koulutukset:

 • Ryhmäkoulutukset:
  Järjestämme hygieniakoulutuksia ryhmille sekä yleisinä päivinä että erikseen tilattuina. Kustomoidun koulutuksen pituus määritellään aina osallistujien tarpeiden mukaan. Koulutuksen pituus voi olla muutamasta tunnista useampaan päivään.

 • Yksityisopetus:
  Tarjoamme tarvittaessa myös yksityisopetusta. Hinta: Ota yhteys koulutussuunnittelijaan.


 

Testit:
 • Yksilöllinen hygieniatesti: 
  Voit tulla suorittamaan hygieniapassitestin yksilöllisesti. Huomioimme erityisen tuen tarpeen, testaaja voi esimerkiksi kääntää testin selkokielelle tai lukea kysymykset ääneen. Testissä ei myöskään ole aikarajaa. Osaamistestaaja arvioi erityistilannetestit tarkkaan ja tapauskohtaisesti. Hinta: 189 € (+ alv 24 %).
 • Ryhmätesti:
  Ryhmätestejä toteutetaan sekä tilauksesta että yleisinä, kaikille avoimina testipäivinä. Ryhmätestejä toteutetaan perus- että erityistilannetesteinä. Hinta: yleinen erityistilannetesti 95€ (+ alv 24 %) ja yleinen perustesti 58 € (+ alv 24 %) .

Halutessasi tilata koulutuksen tai testauksen, ota yhteyttä:

Jasmin Al Kurdi
p. 0401989292
etunimi.sukunimi@inlive.fi