Kaikki Liven tuottamat ELY-keskuksen tilaamat palvelut toimivat etänä 30.11.2020 - 6.1.2021 (päivitetty 27.11.2020 klo 14.35). Lue lisää

Korttikoulutukset

Kuvituskuva.

Anniskelupassikoulutus ja -testi

Anniskelupassi on ravitsemusalan oppilaitoksen antama todistus siitä, että henkilö hallitsee alkoholijuomien anniskelua koskevat säännökset ja ohjeet. Järjestämme tilauksesta anniskelupassikoulutuksia ja -testejä, joissa voimme tarvittaessa huomioida erityisen tuen tarpeet. Koulutukset ja testit toteutetaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Tietoa koulutuksesta:

Kenelle koulutus on suunnattu?

Anniskelupassi on tarkoitettu anniskelupaikassa työskenteleville vastaaville ja varavastaaville henkilöille, joilla ei ole tehtäviin soveltuvaa koulutusta ja siitä tutkintotodistusta.

Kuinka hakeutua palvelun pariin?

Ota yhteyttä Liven koulutussuunnittelijaan.

Lisätiedot:

Jasmin Al Kurdi
p. 0401989292
etunimi.sukunimi@inlive.fi

Koulutuksen ja testin sisältö:

Koulutuksen pituus määritellään aina yhdessä asiakkaan tarpeiden mukaan, mutta se voi kestää esimerkiksi yhden päivän.

Koulutus valmentaa anniskelupassitestin suorittamista varten ja se sisältää keskeiset anniskelua koskevat säädökset ja määräykset. Koulutuksessa huomioidaan myös mahdollinen erityisen tuen tarve.

Koulutuksen päätteeksi pidetään anniskelupassitesti, jonka hyväksytystä suorittamisesta saa anniskelupassin.

Anniskelupassitestissä käsitellään alkoholilainsäädäntöä ja juomatietoutta ja se perustuu Valviran materiaaliin. Anniskelupassitestit koostuvat pääsääntöisesti oikein/väärin –väittämistä. Anniskelupassi on toistaiseksi voimassaoleva.