Liven toiminnot jatkuvat pääasiassa etäpalveluina (päivitetty 8.4.2021 klo 14.28). Lue lisää

Kartoitukset ja valmennukset

Kuvituskuva.

Psykologin arvioinnit ja konsultaatiot

 

Tietoa palvelusta:

Psykologin konsultaatio - 270€ + alv 24%
Psykologin alustava arvio opiskelun ja työllistymisen esteistä, sisältäen tarvittaessa palveluohjausta ja suosituksen tukitoimista.

Psykologin arvio - 820€ +alv 24%

Psykologin arvion aikana kartoitetaan asiakkaiden elämäntilannetta ja ajankohtaisia opiskelun ja/tai työllistymisen haasteita. Arviossa selvitetään haastattelun ja tarvittavien psykologisten arviointimenetelmien avulla asiakkaan kognitiivista ja psyykkistä toimintakykyä tai vaihtoehtoisesti arviointi voi keskittyä myös ura- ja ammatinvalinnan kysymyksiin, jolloin kartoitetaan asiakkaan persoonallisia taipumuksia, ammatillisia kiinnostuksenkohteita ja motivaatiota. Asiakkaan tilannetta lähestytään tapauskohtaisesti ja arvioinnin sisältö suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti, pyrkien asiakkaan kannalta parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun. Asiakas saa arvioinnista kirjallisen yhteenvedon, joka sisältää tarvittavat jatkosuositukset.


Psykologin arvio – laaja - 1250€ + alv 24%

Laajan arvion aikana kartoitetaan asiakkaiden elämäntilannetta ja ajankohtaisia opiskelun ja/tai työllistymisen haasteita. Laajassa arvioinnissa syvennytään haastattelun ja tarvittavien psykologisten arviointimenetelmien avulla asiakkaan kognitiiviseen ja psyykkiseen toimintakykyyn tarkemmin. Arvio voi sisältää myös ura- ja ammatinvalinnan ohjausta, jolloin kartoitetaan asiakkaan persoonallisia taipumuksia, ammatillisia kiinnostuksenkohteita ja motivaatiota. Laajaan arviointiin voi sisältyä työympäristössä tapahtuvaa havainnointia, avainhenkilöiden haastattelua ja verkostotyöskentelyä. Asiakkaan tilannetta lähestytään tapauskohtaisesti ja arvioinnin sisältö suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti, pyrkien asiakkaan kannalta parhaaseen mahdolliseen ratkaisuun. Asiakas saa arvioinnista kirjallisen yhteenvedon, joka sisältää tarvittavat jatkosuositukset.

 
 

Lisätiedot:

Koulutussuunnittelija Jasmin Al Kurdi
p. 0401989292
jasmin.alkurdi@inlive.fi