Kartoitukset ja valmennukset

Kuvituskuva. Kaksi naista hymyilee, toinen makaa nurmikolla ja toinen istuu hänen vieressään.

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennus

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennus voi olla hyödyllistä erilaisissa elämän nivelvaiheissa, esimerkiksi kun henkilö palaa opintojen pariin tai työelämään pitkän tauon jälkeen, vapausrangaistuksen päättymisen tai päihteiden käytön lopettamisen jälkeen. Valmennus suunnitellaan valmennettavan määrittelemien yksilöllisten tavoitteiden pohjalta. Neuropsykiatrista valmennusta voidaan toteuttaa tarpeen mukaan yksilö- tai ryhmämuotoisena.

Tietoa palvelusta:

Kenelle palvelu on suunnattu?

Valmennuksesta hyötyvät esimerkiksi neuropsykiatriset asiakkaat (kuten ADHD- ja Asperger-henkilöt) sekä päihde- ja mielenterveyskuntoutujat. Valmennuksesta on saatu hyviä kokemuksia myös erilaisten aivotapaturmien kuntoutuksessa.

Kuinka hakeutua palvelun pariin?

Ota yhteys koulutussuunnittelijaan.

Hinta:

Neuropsykiatriseen valmennukseen tullaan useimmiten maksusitoumuksella. Maksajana voi olla esimerkiksi sosiaalitoimi, terveydenhuolto, opetustoimi tai vakuutusyhtiö. Asiakas voi maksaa valmennuksen myös itse.

 

Kesto:

Valmennusprosessi kestää yleensä 5 - 15 tapaamiskertaa, tarvittaessa pidempäänkin. Yksi tapaamiskerta kestää tunnin.

Sijainti:

Valmennus toteutetaan sovitusti valmennettavan omassa toimintaympäristössa. Tapaamisten välillä voi olla elämänhallinnan tai opiskelutaitojen kohentamiseen tähtäävää välityöskentelyä.

Ota yhteyttä:

Jasmin Al Kurdi
etunimi.sukunimi@inlive.fi

puh. 040 198 9292