Kuvituskuva. Kokous käynnissä pöydän ääressä.

Työelämälle

Työllistämisen asiantuntijatalo

Tarvitsetko työvoimaa? Täältä töihin!

Live Palvelut ja Ammattiopisto Live ovat erikoistuneet kouluttamiseen, valmentamiseen ja työllistymiseen. Opiskelijoistamme ja valmennettavistamme löytyy työntekijöitä harjoitteluun tai rekrytoitavaksi. Ehkäpä juuri teille?

Rekrytoi meiltä osaavia työntekijöitä! Olemme erityisen tuen asiantuntijatalo. Rekrytoimalla Liven kautta voit toteuttaa yrityksesi yhteiskuntavastuuta ottamalla tukea tarvitsevan motivoituneen tekijän töihin. Tehdään yhdessä hyvää.


Tarjoamme:


Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä:

Avainasiakaspäällikkö
Pirjo Poutala
etunimi.sukunimi@inlive.fi
puh. 040 669 4900
 
Asiakkuuspäällikkö
Annika Lipponen
etunimi.sukunimi@inlive.fi
puh. 050 557 1495
 
Kuvituskuva.

Onko sinulla tarjota työtä?

Ilmoita työpaikka!

Täydennyskoulutus

Tarjoamme räätälöityjä ja maksuttomia koulutuksia asiantuntijoille ja henkilöstölle, jotka työskentelevät tukea tarvitsevien opiskelijoiden ja haastavassa työllistymistilanteessa olevien asiakasryhmien kanssa.

Korttikoulutukset

Järjestämme monipuolisesti erilaisia korttikoulutuksia ja testejä organisaatioiden asiakkaille. Koulutuksia on mahdollista muokata yksilöllisesti organisaation tarpeiden mukaan.

Kartoitukset ja valmennukset

Toteutamme yksilöasiakkaille ja organisaatioille erilaisia kartoituksia ja valmennuksia, jotka auttavat selvittämään esimerkiksi oppimisen taustalla olevia haasteita tai työtehtävän sopivuutta työntekijälle.

Konsultaatiot

Tarjoamme konsultointeja asiantuntijoille ja henkilöstölle, jotka työskentelevät tukea tarvitsevien asiakasryhmien kanssa. Konsultaation sisältö määritellään yksilöllisesti tilaajan tarpeen mukaan. 

Koulutuskalenteri

Tarkista täältä tarjoamamme ajankohtaiset koulutukset!

Ilmoita työpaikka

Työnantaja, tämän lomakkeen kautta voit ilmoittaa työpaikan!