Kuvituskuva.

Työhönpaluun palvelut

Yksilöllisiä ratkaisuja työelämään

Työhönpaluun palvelut työeläkeyhtiöille ja organisaatioille

Tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuja ammatilliseen kuntoutumiseen ja työssä jaksamiseen, takaisin työelämään palaamiseen tai työllistymisen tueksi. Palvelut voivat liittyä myös henkilöstön työkykyongelmien ratkaisemiseen niiden varhaisessa vaiheessa. Tavoitteena on löytää jokaiselle sopiva, yksilöllinen ratkaisu työelämään.

Kenelle palvelu on suunnattu?

Palvelu on tarkoitettu työeläkeyhtiöiden ja muiden organisaatioiden kautta tarjottavaksi työntekijöille, jotka ovat vaarassa pudota tai jo pudonneet työelämästä.

Kuinka hakeutua palvelun pariin?

Hakeutuminen tapahtuu työeläkeyhtiön tai oman organisaation kautta.

Ota yhteyttä:

Annika Lipponen, puh. 050 557 1495

Lue alta lisää, minkälaisia palveluita voimme teille muotoilla.

Haluatko kuulla lisää toiminnastamme?

Tilaa uutiskirje!
Kuvituskuva.

Alkuhaastattelu

Alkuhaastattelussa arvioimme henkilön tilannetta kokonaisvaltaisesti ja selvitämme, onko hänellä tarvetta ammatilliseen kuntoutukseen tai ohjaukseen sekä mikä on hänen oma käsitys tilanteestaan.

Kuvituskuva.

Työhönpaluun suunnitelma

Tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat yksilöllistä ohjausta työhönpaluunsa tueksi tai laajempaa lähtötilanteensa selvittelyä alkuhaastattelun perusteella. Suunnitelma selkiyttää ammatillisia vaihtoehtoja ja avaa väylät sen toteuttamiseen.

Kuvituskuva.

Työkokeilu

Työkokeilussa henkilö kokeilee työhönvalmentajan tiiviillä tuella työelämää käytännössä joko omalla työpaikallaan tai toisen työnantajan palveluksessa. Tavoitteena on palaaminen takaisin työelämään joko entisissä tai kokonaan uusissa työtehtävissä.

Kuvituskuva.

Työhönvalmennus

Valmennus tarjoaa tukea, jos henkilöllä on tiedossa uusi työpaikka, hän on palaamassa takaisin omiin tai mukautettuihin työtehtäviin. Työpaikalla tapahtuva valmennus tukee siirtymää ja sen aikana voi tuetusti harjoitella uuden työtehtävän haltuunottoa.

Kuvituskuva.

Laajennettu työhönpaluun tuki kuntoutustuella oleville

Tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat pidempikestoista, yksilöllistä ja tiivistä työhönvalmentajan tukea palatakseen takaisin työelämään. Palvelu sisältää pidennetyn työkokeilun ja intensiivistä ohjausta. Työkokeiluja voi olla useampia, yhteensä ne voivat kestää vuoden ajan.