Työhönvalmennuspalvelut

Kuvituskuva. Punaiseen paitaan pukeutunut henkilö hyppää korkealle ilmaan.

Urapolun kautta eteenpäin

Työpolku on TE-toimiston valmennuspalvelu, jonka toteuttaa TE-toimiston yhteistyökumppani Live Palvelut yhdessä Hyria Business Instituten kanssa. Palvelun tavoitteena on asiakkaan työllistyminen joko suoraan tai sopivan koulutuksen kautta. Urapolku tarjoaa valmennettavalle tilaisuuden intensiiviseen oman tilanteensa kartoittamiseen mm. itsetuntemusharjoitusten, mielenkiinnonkohteiden ja mieluisten asioiden hahmottamisen, omien vahvuuksien tunnistamisen, realististen opiskelu- ja työllistymismahdollisuuksien selvittämisen ja sosiaalisten taitojen harjaannuttamisen kautta.

Valmennus joustavasti verkossa

Tule mukaan päivittämään työelämän digitaitosi ajan tasalle! Toteutamme valmennuksia toistaiseksi etänä, joten voit osallistua valmennuspäiviin kotisohvaltasi käsin. Käymme läpi samat ajankohtaiset teemat nyt yhdessä verkossa: ryhmässä, itsenäisesti työstäen ja verkkomateriaalien avulla. Saat myös henkilökohtaista tukea valmentajaltasi jo ryhmäjakson aikana.

urapolku-valmennuspalvelut

Tietoa palvelusta:

Kenelle palvelu on suunnattu?

Henkilöille, jotka ovat työnhakijoina TE-toimistossa ja tarvitsevat tukea työllistymiseen. Palvelun tavoitteena on työelämään liittyvien taitojen päivittäminen ja työllistyminen joko suoraan tai koulutuksen kautta.

Kuinka hakeutua palvelun pariin?

Urapolkuun voi hakeutua TE-toimiston virkailijan ohjaamana tai ilmaisemalla oman kiinnostuksensa Liven Urapolkuun TE-toimiston virkailijalle.

Palvelun kesto:

Urapolku koostuu ryhmämuotoisesta 15 päivän kestoisesta koulutus- ja työnhakuvalmennuksesta ja sitä seuraavasta noin kolmen kuukauden mittaisesta vapaamuotoisemmasta jatkopolusta. Palvelu on osallistujille maksutonta.

Ryhmämuotoinen työnhakuvalmennus: 15 peräkkäistä työpäivää.
Vapaamuotoinen palvelu: 90 päivää.

Ohjelma:

Urapolussa opetellaan hyödyntämään erilaisia työhakukanavia, laitetaan työnhakudokumentit kuntoon ja tutustutaan työmarkkinatilanteeseen työllistymisen näkökulmasta.

Jokainen valmennettava laatii henkilökohtaisen ohjauksen tukemana näiden tietojen ja omien taitojen pohjalta henkilökohtaiset tavoitteet ja kouluttautumis- ja/tai työllistymissuunnitelman, jonka kautta hän löytää itselleen lopulta työpaikan.

TE-palvelut_logo

Palveluosiot:

1/2. Ryhmämuotoinen uravalmennus

Viidentoista päivän ryhmämuotoisen intensiivijakson aikana saat tietoa, neuvontaa, ohjausta ja tukea ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojesi selkiyttämiseen, koulutukseen ja työhön hakeutumiseen ja työelämävalmiuksien kehittämiseen. Tänä aikana parannetaan mm. osallistujien työnhakutaitoja, harjoitellaan oman osaamisen markkinointia työnantajalle, tarkastellaan jokaisen oman työnhakualueen laajentamismahdollisuuksia, kartoitetaan kattavasti hakukanavia, lähetetään hakemuksia ja ollaan yhteyksissä työnantajiin ja muihin työllisyyttä edistäviin verkostoihin. Lisäksi työhakudokumentit hiotaan kuntoon ja tutustutaan muun muassa uusimpiin työnhaun sovelluksiin. Valmennuksen aikana laaditaan myös henkilökohtaisen ohjauksen tukemana realistisen ura- ja työllistymissuunnitelman.

2/2. Vapaamuotoinen palvelu

Vapaamuotoinen palveluosuus koostuu henkilökohtaisesta ohjauksesta, verkkotyöskentelystä ja ryhmätapaamisista. Nämä voivat olla esimerkiksi rekrytointitilaisuuksia, asiantuntijatapaamisia, koulutusaloihin tutustumisia, valmennusta tukevia verkkotehtäviä, sähköisen portfolion rakentamista tai muita koulutukseen ohjautumista ja työllistymistä tukevia toimia.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu valmennukseen mukaan täältä.

Lue lisää TE-toimiston sivuilta.

Kysy meiltä lisää:
Jenni Heinineva
040 662 0010
etunimi.sukunimi@inlive.fi