Työhönvalmennuspalvelut

Kuvituskuva. Punaiseen paitaan pukeutunut henkilö hyppää korkealle ilmaan.

Työpolun kautta töihin

Työpolku on TE-toimiston valmennuspalvelu, jonka toteuttaa TE-toimiston yhteistyökumppani Live Palvelut yhdessä Hyria Business Instituten kanssa. Palvelun tavoitteena on, että valmennettava saa tukea työnhakuun henkilökohtaisen työllistymissuunnitelman kautta ja löytää itselleen työpaikan. Valmennettava myös tunnistaa työnhakutaitojensa ja ammatillisen osaamisensa vahvuudet ja kehittämiskohteet.

Valmennus joustavasti verkossa

Tule mukaan päivittämään työelämän digitaitosi ajan tasalle! Toteutamme valmennuksia toistaiseksi etänä, joten voit osallistua valmennuspäiviin kotisohvaltasi käsin. Käymme läpi samat ajankohtaiset teemat nyt yhdessä verkossa: ryhmässä, itsenäisesti työstäen ja verkkomateriaalien avulla. Saat myös henkilökohtaista tukea valmentajaltasi jo ryhmäjakson aikana.

tyopolku-valmennuspalvelu

 

Tietoa palvelusta:

Kenelle palvelu on suunnattu?

Henkilöille, jotka ovat työnhakijoina TE-toimistossa ja tarvitsevat tukea työllistymiseen. Palvelun tavoitteena on asiakkaan nopea työllistyminen.

Kuinka hakeutua palvelun pariin?

Työllistymiseen tähtäävään Työpolkuun voi tulla TE-toimiston virkailijan ohjaamana tai ilmaisemalla oman kiinnostuksensa Liven Työpolkuun TE-toimiston virkailijalle.

Palvelun kesto:

Työpolku koostuu ryhmämuotoisesta viiden päivän kestoisesta työnhakuvalmennuksesta ja tätä seuraavasta noin kolmen kuukauden mittaisesta vapaamuotoisemmasta jatkopolusta. Palvelu on osallistujille maksutonta.

Ryhmämuotoinen työnhakuvalmennus: 5 peräkkäistä työpäivää.
Vapaamuotoinen palvelu: 90 päivää.

 

Ohjelma:

Työpolussa opetellaan hyödyntämään erilaisia työhakukanavia, laitetaan työnhakudokumentit kuntoon ja tutustutaan työmarkkinatilanteeseen työllistymisen näkökulmasta.

Jokainen valmennettava laatii henkilökohtaisen ohjauksen tukemana näiden tietojen ja omien taitojen pohjalta henkilökohtaiset tavoitteet ja työllistymissuunnitelman, jonka kautta hän löytää itselleen työpaikan.

 

TE-palveluiden logo.

Palveluosiot:

1/2. Ryhmämuotoinen työnhakuvalmennus

Viiden päivän intensiivijakson aikana parannetaan työnhakutaitoja, oman osaamisen markkinointia työnantajalle, tarkastellaan työnhakualueen laajentamismahdollisuuksia, kartoitetaan kattavasti hakukanavia, lähetetään hakemuksia ja ollaan yhteyksissä työnantajiin ja muihin työllisyyttä edistäviin verkostoihin. Lisäksi työhakudokumentit hiotaan kuntoon ja tutustutaan muun muasssa uusimpiin työnhaun sovelluksiin.

2/2. Vapaamuotoinen palvelu

Vapaamuotoinen palveluosuus koostuu henkilökohtaisesta ohjauksesta, verkkotyöskentelystä ja ryhmätapaamisista. Näihin sisältyy esimerkiksi rekrytointitilaisuuksia, asiantuntijatapaamisia, valmennusta tukevia verkkotehtäviä, sähköisen portfolion rakentamista. Jokaisen asiakkaan vapaamuotoinen jatkopolku rakentuu yksilöllisten tavoitteiden saavuttamista ajatellen.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu valmennukseen mukaan täältä.

Lue lisää TE-toimiston sivuilta

Kysy meiltä lisää:

Jenni Heinineva
040 662 0010
etunimi.sukunimi@inlive.fi