Työhönvalmennuspalvelut

Kuvituskuva. Kaksi nuorta istuvat tietokoneen ääressä ja katsovat hymyillen ruutua.

Työllistävä valmennus

Valmennuksen ensisijaisena tavoitteena on siirtyä avoimille työmarkkinoille tai koulutuksen pariin. Valmennettava saa työllistymisensä tueksi työhönvalmentajan, joka tukee häntä yksilöllisesti muun muassa oman työ- ja urapolun tavoitteiden etsimisessä, asettamisessa ja aikatauluttamisessa. Hän motivoi valmennettavaa saavuttamaan tavoitteensa ja pysymään niissä. Monipuolisten työnantajaverkostojemme ansiosta varmistamme tulokselliset siirtymät kohti työelämää tai koulutusta.

Tietoa palvelusta:

Kenelle palvelu suunnattu?

TE-toimiston työnhakijoille. 

Kuinka hakeutua palvelun pariin?

TE-toimiston kautta. 

Palvelun kesto:

1-12 kuukautta.

Toimipaikka:

Espoon, Pasilan, Tenholantien, Vantaan ja Keravan toimipaikat.

Ota yhteyttä:

Jenni Heinineva, p. 040 662 0010

Sisältö:

Valmennukseen kuuluu yksilö- ja ryhmämuotoista valmennusta, jonka tarkempi sisältö muotoillaan jokaisen yksilöllisten valmiuksien mukaan.

Alkuhaastattelun ja työ- ja toimintakyvyn tilannekartoituksen perusteella kartoitetaan valmennettavan motivaatio, mielenkiinnon kohteet ja vahvuudet. Samalla valmennukselle asetetaan tavoitteet ja aikataulu työelämään palaamiselle.

Työhönvalmennuksessa asiakkaalle etsitään työ-, oppisopimus- tai koulutuspaikkaa. Tarpeen mukaan hyödynnetään työllistämisen tukimuotoja. Valmennettava saa tukea työsuhteen suunnitteluun, sen aloitukseen ja työssä pysymiseen.