Työhönvalmennuspalvelut

Työllistävä valmennus.jpg

Työllistävä valmennus

Valmennuksen tavoitteena on parantaa henkilön valmiuksia siirtyä avoimille työmarkkinoille tai koulutuksen pariin. Valmennettava saa työllistymisensä tueksi työhönvalmentajan, joka pyrkii tukemaan yksilöllisesti hänen työelämävalmiuksiaan ja kannustaa hyödyntämään omia vahvuuksiaan työnhaussa. Monipuolisten työnantajaverkostojemme ansiosta varmistamme tulokselliset siirtymät kohti työelämää tai koulutusta.

Tietoa palvelusta:

Kenelle palvelu suunnattu?

TE-toimiston työnhakijoille. 

Kuinka hakeutua palvelun pariin?

TE-toimiston kautta. 

Palvelun kesto:

1-12 kuukautta.

Toimipaikka:

Espoon, Pasilan, Tenholantien, Vantaan ja Keravan toimipaikat.

Ota yhteyttä:

Jenni Heinineva, p. 040 662 0010

Sisältö:

Valmennukseen kuuluu yksilö- ja ryhmämuotoista valmennusta, jonka tarkempi sisältö muotoillaan jokaisen yksilöllisten valmiuksien mukaan.

Alkuhaastattelun ja työ- ja toimintakyvyn tilannekartoituksen perusteella kartoitetaan valmennettavan motivaatio, mielenkiinnon kohteet ja vahvuudet. Samalla valmennukselle asetetaan tavoitteet ja aikataulu työelämään palaamiselle.

Työhönvalmennuksessa asiakkaalle etsitään työ-, oppisopimus- tai koulutuspaikkaa. Tarpeen mukaan hyödynnetään työllistämisen tukimuotoja. Valmennettava saa tukea työsuhteen suunnitteluun, sen aloitukseen ja työssä pysymiseen.