Palvelujen toteutus etänä jatkuu Livessä 13.5. saakka. (päivitetty 1.4.2020 klo. 10.49). Lue lisää

Työhönvalmennuspalvelut

Työllistävä valmennus.jpg

Työllistävä valmennus

Valmennuksen tavoitteena on parantaa henkilön valmiuksia siirtyä avoimille työmarkkinoille tai koulutuksen pariin. Valmennettava saa työllistymisensä tueksi työhönvalmentajan, joka pyrkii tukemaan yksilöllisesti hänen työelämävalmiuksiaan ja kannustaa hyödyntämään omia vahvuuksiaan työnhaussa. Monipuolisten työnantajaverkostojemme ansiosta varmistamme tulokselliset siirtymät kohti työelämää tai koulutusta.

Tietoa palvelusta:

Kenelle palvelu suunnattu?

Pitkäaikaistyöttömille sekä muille erityisryhmille.

Kuinka hakeutua palvelun pariin?

TYP Helsingin kautta.

Palvelun kesto:

6 kk

Toimipaikka:

Pasilan toimipaikka

Ota yhteyttä:

Jenni Heinineva, p. 040 662 0010

Sisältö:

Valmennukseen kuuluu yksilö- ja ryhmämuotoista valmennusta, jonka tarkempi sisältö muotoillaan jokaisen yksilöllisten valmiuksien mukaan.

Alkuhaastattelun ja työ- ja toimintakyvyn tilannekartoituksen perusteella kartoitetaan valmennettavan motivaatio, mielenkiinnon kohteet ja vahvuudet. Samalla valmennukselle asetetaan tavoitteet, esimerkiksi kuinka valmennettava voi palata takaisin työelämään.

Työhönvalmennuksessa valmennettavalle etsitään työ-, oppisopimus- tai koulutuspaikkaa, järjestetään mahdollinen työkokeilu sekä selkiytetään hänen tulevaisuuden tavoitteensa. Valmennettava saa tukea työsuhteen suunnitteluun, sen aloitukseen ja työssä pysymiseen. Tavoitteena on jatkopoluttaa hänet kohti tulevaisuutta ja työelämää seurannan avulla.