Työhönvalmennuspalvelut

Kuvituskuva.

Työ-SIB -valmennus

Työ-SIB on Työ- ja elinkeinoministeriön tilaama vaikuttavuusinvestointihanke. Hankkeen päätavoite on auttaa tuhansia työnhakijoita työllistymään seuraavan neljän vuoden aikana. Työllistämistä tekevät palveluntuottajat, jotka ovat työllistämisen kokeneita ammattilaisia. Hankkeen rahoituksesta ja hallinnosta vastaa FIM.

Tietoa palvelusta:

Valmennuksen sisältö:

Valmennukseen kuuluu sekä yksilöohjausta että ryhmämuotoisia koulutuksia. Yksilöohjauksessa määrittelemme selkeät tavoitteet, luomme yksilöllisen urapolun ja etenemme yhdessä ratkaisukeskeisellä otteella kohti päämäärää. Yksilöohjaus räätälöidään aina henkilökohtaisten tarpeiden mukaan. Tavallisesti alkuun tapaamisia on hyvä pitää n. 1-2 viikon välein ja valmennuksen edetessä harvemmin.

Ryhmämuotoisia koulutuksia on tarjolla mm. LinkedIniin, tavoitteiden ja suunnan kirkastamiseen, työhaastatteluun, oman osaamisen tehokkaaseen markkinointiin ja piilotyöpaikkojen löytämiseen sekä verkostoitumiseen liittyen. Tämän lisäksi tarjoamme yhteistyökumppaneidemme työnantaja-, rekrytoija- sekä uratarinaesittelyitä palvelussamme. Ryhmämuotoisiin koulutuksiin osallistuminen on vapaaehtoista ja niihin saa tulla mukaan omien kiinnostusten kohteiden ja tarpeiden mukaan.

Kuinka hakeutua mukaan?

Työ-SIB -ohjelmaan on mahdollista päästä mukaan olemalla yhteydessä omaan vastuuvirkailijaan TE-toimistossa tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@tyosib.fi. Ohjelmaan pääsemisestä päättää TE-toimisto ja siihen ei voi vaikuttaa hankehallinnoija tai palveluntuottaja. Palvelu on asiakkaalle maksuton.

Katso lisätietoja Työ-SIBistä.

Palvelun kesto:
Ohjelman kesto on yksilöllinen ja vaihtelee sen mukaan, miten nopeasti työpaikka löytyy.  Voit hyödyntää valmennusta ja osallistua koulutuksiin myös työllistyessäsi ja mahdollista uutta työpaikkaa etsiessäsi koko hankekauden ajan.

Tutustu Liven Työ-SIB -tiimiin