Työhönvalmennuspalvelut

Live-palvelut-tyohonvalmennus-nuoret-kohti-tyota

Nuoret kohti työtä -valmennus

Valmennuksen tavoitteena on löytää sinulle työ- tai opiskelupaikka ja tukea sinua jatkamaan työ- tai koulutuspaikassasi. Saat meiltä tueksesi asiantuntevan ja osaavan valmentajan, joka etsii kanssasi vaihtoehtoja ja jatkopolkuja tulevaisuuteen sekä kannustaa ja opastaa sinua tarpeen mukaan. Tavoitteena on, että pääset mukaan valmennukseen mahdollisimman nopeasti ja helposti. 

Tietoa palvelusta:

Kenelle palvelu on suunnattu?

Valmennus on tarkoitettu 17 – 29 –vuotiaille työttömille nuorille. Erityisen tärkeä kohderyhmä ovat ne nuoret, joilla on ainoastaan perusasteen tutkinto tai jotka ovat työttöminä työnhakijoina TE-toimistossa. 

Kuinka hakeutua palvelun pariin?

Esimerkiksi TE-toimiston, Ohjaamojen, kaupunkien ja kuntien nuorisotoimen tai kuntouttavan työtoiminnan kautta. Tutustu tarkemmin palveluun ja hakeudu mukaan täältä.

Valitse palveluntarjoajaksi Hyria Business Institute Oy, jos haluat Livelle valmennukseen. Olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. 

Kesto:

Valmennus  kestää enintään kuusi kuukautta, tarkempi kesto ja sisältö määritellään yksilöllisesti.

Matalan kynnyksen palvelun tavoitteena on välttää turhaa odottelua, jotta pääset mahdollisimman nopeasti aloittamaan palvelussa ja sitoutumaan sen tavoitteisiin. 

Sisältö:

Valmennus aloitetaan alkuhaastattelulla, jossa kartoitetaan voimavarasi, osaamisesi, työ- ja toimintakykysi, tulevaisuuden toiveet sekä odotuksesi valmennusjaksolle. Haastattelun pohjalta laaditaan yhdessä suunnitelma valmennuksen käytännön toteutuksesta.

Tavoitteena on, että työllistyisit valmennuksen aikana tai vaihtoehtoisesti aloittaisit tutkintoon tai tutkinnon osaan johtavan koulutuksen, Valma-koulutuksen tai  pidempikestoisen työllistymistä edistävän palvelun.

Palvelu on Hyria Business Instituten koordinoima, Live toimii palvelun osatoteuttajana.

Ota yhteyttä:

Anders Blomqvist
p. 040 729 7517

Toimipaikka:

Tenholantien toimipaikka