Kaikki Liven tuottamat ELY-keskuksen tilaamat palvelut toimivat toistaiseksi etänä. (päivitetty 4.2.2021 klo 13.57). Lue lisää

Kuntouttava työtoiminta

Kuvituskuva. Nuori kävelee niityllä auringonpaisteessa kitara kädessään.

Nuorten ryhmämuotoinen työtoiminta

Kuntouttavan työtoiminnan ryhmävalmennuksessa tuetaan nuoren arjen rytmittämistä, omien voimavarojen tunnistamista ja sosiaalisten tilanteiden hallintaa. Ryhmätoiminta sopii nuorelle, joka haluaa selvittää opiskelu- ja työllistymismahdollisuuksiaan, vahvistaa työelämä- ja työnhakutaitojaan sekä oppia keinoja ylläpitää ja edistää työkykyään.

Syksyn ryhmä järjestetään 28.9.2020 – 27.12.2020 maanantaista torstaihin klo 9 – 13. Tutustumiskäynnit Tenholantiellä torstaina 10.9.2020 klo 13  ja torstaina 17.9.2020 klo 13.

Lue Veeran kokemuksia nuorten ryhmävalmennuksesta.

Kenelle palvelu on suunnattu?

Nuorten ryhmätoiminta on suunnattu alle 30-vuotiaille helsinkiläisille työttömille nuorille, jotka kaipaavat ryhmämuotoista tukea edetessään kohti työelämää tai koulutusta.

Kuinka hakeutua palvelun pariin?

Helsingin TYP –toimiston kautta.

Palvelun kesto:

Valmennuksen kesto on kolme kuukautta.

Toimintaan osallistutaan neljänä päivänä viikossa. Löydät ryhmän esitteen täältä.

Sisältö:

Ryhmätoiminnassa laaditaan nuorelle työllistymistä edistävä jatkosuunnitelma yhteistyössä kaupungin yhteyshenkilön kanssa. Lisäksi valmennuksessa vahvistetaan työnhakutaitoja ja työelämävalmiuksia, kartoitetaan opiskeluvalmiuksia, tuetaan mielen hyvinvointia sekä tutustutaan kaupungin nuorille tarjoamiin palveluihin ja käydään oppilaitos- ja yritysvierailuilla.

Nuoret pääsevät myös itse vaikuttamaan siihen, millaiseksi valmennuksen sisältö muodostuu. 

Ota yhteyttä:

Anders Blomqvist
p. 040 729 7517

Toimipaikka:

Tenholantien toimipaikka