Liven toiminnot jatkuvat pääasiassa etäpalveluina (päivitetty 8.4.2021 klo 14.28). Lue lisää

Kuntouttava työtoiminta

Kuvituskuva. Logistiikan työelämäympäristön valmennettava työssään.

Logistiikan työelämäympäristö

Logistiikan työelämäympäristössä valmennettavat työskentelevät aitojen logistiikan työtehtävien parissa. Työelämä- ja oppimisympäristöinä toimivat Keskuspuiston verkkokauppa, kuljetuspalvelut sekä varastopalvelut. Verkkokaupan työtehtävät liittyvät asiakaspalveluun, kuljetuspalveluissa tehtäviä ovat esimerkiksi erilaiset kuljetukset ja niiden valmistelut. Varastopalveluissa työtehtäviin kuuluu tavaran vastaanottaminen, keräily, säilytys ja lähetys sekä inventointi. Logistiikan valmennettavat voivat työskennellä myös erilaisissa pakkaus-, kokoonpano- ja tuotantotehtävissä sekä osallistua työlaitteiden huoltoon ja ylläpitoon liittyviin tehtäviin.

Tietoa työelämäympäristöstä:

Kenelle palvelu on suunnattu?

Osatyökykyisille tai pitkäaikaistyöttömille henkilöille, jotka tarvitsevat tukea työllistymiseensä.

Kuinka hakeutua palvelun pariin?

Liven työllistämisen tukipalveluiden, esimerkiksi kuntouttavan työtoiminnan tai työhönvalmennuksen ohjaamina.

Sisältö:

Työtehtävät soveltuvat kaikille kiinnostuneille, sillä niissä huomioidaan jokaisen aikaisempi työkokemus ja ammatillinen koulutus. Erityistä osaamista ei vaadita, aito kiinnostus riittää.

Valmennusjakso tutustuttaa logistiikan alaan ja ohjaa toimimaan työelämässä vaadittavien pelisääntöjen mukaan. Jakson tavoitteena on saada mahdollisimman aitoja työkokemuksia alan työtehtävistä. Työvalmentaja ohjaa ja opastaa työtehtävissä, mutta taitojen karttuessa valmennettava voi työskennellä myös itsenäisesti. 

Tutkinnon osat:

Työtehtävät on opinnollistettu logistiikan ammattitutkinnon osista ja työtehtävistä on mahdollista saada osaamistodistus. Ryhmässä on myös mahdollisuus erilaisten korttikoulutusten, kuten työturvakortin, trukkikortin ja tulityökortin suorittamiseen.

Ota yhteyttä:

Risto Rautakoski
p. 040 511 6871
risto.rautakoski@inlive.fi

Toimipaikka:

Pasilan toimipaikka