Kuntouttava työtoiminta

Kuvituskuva. Logistiikan työelämäympäristön valmennettava työssään.

Logistiikan työelämäympäristö

Logistiikan työelämäympäristössä valmennettavat työskentelevät aitojen logistiikan työtehtävien parissa. Työelämä- ja oppimisympäristöinä toimivat Livekauppa (verkkokauppa), kuljetuspalvelut sekä varastopalvelut. Verkkokaupan työtehtävät liittyvät asiakaspalveluun, kuljetuspalveluissa tehtäviä ovat esimerkiksi erilaiset kuljetukset ja niiden valmistelut. Varastopalveluissa työtehtäviin kuuluu tavaran vastaanottaminen, keräily, säilytys ja lähetys sekä inventointi. Logistiikan valmennettavat voivat työskennellä myös erilaisissa pakkaus-, kokoonpano- ja tuotantotehtävissä sekä osallistua työlaitteiden huoltoon ja ylläpitoon liittyviin tehtäviin.

Tietoa työelämäympäristöstä:

Kenelle palvelu on suunnattu?
Osatyökykyisille tai pitkäaikaistyöttömille henkilöille, jotka tarvitsevat tukea työllistymiseensä.

Kuinka hakeutua palvelun pariin?
Helsinkiläiset: Helsingin työllisyyspalveluiden tai kuntouttavan työtoiminnan tiimin ohjaamana.
Espoolaiset: Espoon työllisyyspalveluiden ohjaamana.
KEUSOTE: työllisyyspalveluiden sosiaaliohjauksen ohjaamana

Sisältö:
Työtehtävät soveltuvat kaikille kiinnostuneille, sillä niissä huomioidaan jokaisen aikaisempi työkokemus ja ammatillinen koulutus. Erityistä osaamista ei vaadita, aito kiinnostus riittää.

Valmennusjakso tutustuttaa logistiikan alaan ja ohjaa toimimaan työelämässä vaadittavien pelisääntöjen mukaan. Jakson tavoitteena on saada mahdollisimman aitoja työkokemuksia alan työtehtävistä. Työvalmentaja ohjaa ja opastaa työtehtävissä, mutta taitojen karttuessa valmennettava voi työskennellä myös itsenäisesti.

Tutkinnon osat:
Työtehtävät on opinnollistettu logistiikan ammattitutkinnon osista ja työtehtävistä on mahdollista saada osaamistodistus.

Ota yhteyttä:
Satu Vienola, p. 040 621 1918

Toimipaikka:
Pasilan toimipaikka