Kuvituskuva. Nainen leipomassa keittiössä.

Palvelumyynti ja asiakastyöt

Tilaa meiltä erilaiset palvelut ja tuotteet!

Kaipaako autosi huoltoa tai oletko hieronnan tarpeessa?

Tarjoamme monipuolisesti ja edulliseen hintaan erilaisia asiakastöitä ja palveluita yksilö- ja yritysasiakkaille. Osa töistä toteutetaan Ammattiopisto Liven opiskelijatöinä, osa Live Palveluiden työelämäympäristöjen toteuttamina tilaustöinä.

Tarvitseepa autosi huoltoa, hartiat hierontaa, kohteesi puhdistuspalveluita tai juhlatilaisuutesi tarjoiltavaa, meiltä löydät helpot ja edulliset ratkaisut!

Henkilöstön sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@inlive.fi

Kuvituskuva.

Haluatko kuulla Liven ajankohtaisia kuulumisia?

Tilaa uutiskirje!

Auton huolto ja korjaus

Toteutamme auton huollot ja korjaukset opiskelijatöinä edulliseen hintaan. Huomioithan, että opiskelijamme vielä harjoittelevat huoltotöitä ja näin ollen asiakastöiden valmistumiseen kannattaa varata riittävästi aikaa.
Työtilaukset ja yhteydenotot sähköpostin kautta auto@liveopisto.fi
 
Kuvituskuva.

Catering

Tarjoamme laadukkaat juhla- ja pitopalvelut kaiken kokoisiin tilaisuuksiin. Valmistamme tilaustuotteina monipuolisesti lämpimiä ruokia, kakkuja ja leivonnaisia. Tutustu ravintola Liveen täältä. Ota yhteyttä: Katja Saastamoinen, p. 040 096 6783.

polkupyörä

Polkupyörän huoltoa

Kuntouttava työtoiminta tekee polkupyörällesi perushuollon. Huollot tehdään Tenholantie 12, Fillaripajalla. Perushuollon hinta on 40€. Kysy lisää, Petri Kokko p. 040 661 6062, petri.kokko@inlive.fi

 

Kuvituskuva.

Hieronta

Toteutamme edullista ja rentouttavaa opiskelijahierontaa sekä fysikaalisia hoitoja Leppävaaran toimipaikassamme. Voit myös ostaa lahjakortin hierontaan. Ajanvaraus p. 040 662 5112. Katso hieronta-ajat ja hinnasto täältä.

Kuvituskuva.

Kiinteistöhuolto

Voit tilata meiltä erilaisia kiinteistöhuollon palveluita opiskelijatyönä. Haastavammat työtehtävät voit tilata edullisesti työelämäympäristöjemme valmennettavien toteuttamina.

Kokoonpano ja pakkaus

Valikoimastamme löytyy suurten massojen kokoonpanotöihin tarvittavaa osaamista. Teemme alihankintana teollista kokoonpanoa sekä pakkaustöitä yritysten tarpeisiin. Ota yhteyttä: Pertti Nieminen, p. 050 570 7123.

Kuvituskuva.

Media

Meiltä voit tilata monipuoliset media-alan työt, kuten valokuvaus-, videointi- ja suurkuvatulostuspalvelut media-alan perustutkinnon opiskelijatöinä. Ota yhteyttä: mediapalvelut@inlive.fi, p. 040 649 5666

Muovisaumaus

Toteutamme yritysasiakkaille yksilöllisesti muokattuja muovisaumaustuotteita. Valikoimaamme kuuluu esimerkiksi erilaisia heijastimia, muovikorttikoteloita ja avaimenperiä. Ota yhteyttä: Pertti Nieminen, p. 050 570 7123.

Kuvituskuva.

Musiikkiesitykset

Voit tilata Ammattiopisto Liven muusikko-opiskelijat esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Rytmimusiikin eri alalajeihin perehtyvät opiskelijat pystyvät toteuttamaan esityksiä aina pienimuotoisista lauluesityksistä isompiin bändikeikkoihin. Kysy lisää tai pyydä tarjousta: musiikki@inlive.fi, p. 040 681 1556

Kuvituskuva.

Pienkonekorjaus

Huollamme ja korjaamme opiskelijatyönä yleisimpiä moottorikäyttöisiä pienkoneita ja työlaitteita, esimerkiksi moottoripyöriä, ruohonleikkureita ja veneenmoottoreita. Työtilaukset: kai.tanninen@inlive.fi.

Printti- ja postituspalvelut

Tarjoamme yrityksille graafisen alan tuotantoa mm. kopiointi- ja painopalvelut, postituspalvelut, leikkaustöitä ja painotöiden graafista jälkikäsittelyä. Kysy tarjousta yrityksellesi! Ota yhteyttä: Pertti Nieminen, p. 050 570 7123.

Kuvituskuva.

Puhdistuspalvelut

Tarjoamme perus-, ylläpito- ja käyttöönottosiivouksia sekä tehostettua siivousta ja tekstiilinhuoltoa eri kohteisiin. Ota yhteyttä: työelämäympäristön valmennettavat: Kirsi Adamsson, p. 040 637 7221, opiskelijatyöt: Sirpa Salo p. 040 020 2684.

Kuvituskuva.

Saneerauspalvelut

Voit tilata meiltä monipuolisia saneerauspalveluita Ammattiopisto Liven opiskelijatyönä. Haastavammat työtehtävät voit tilata edullisesti Live Palveluiden saneerauksen työelämäympäristön valmennettavien toteuttamina. 

Kuvituskuva.

Tanssiesitykset

Ammattiopisto Liven osaavat tanssiopiskelijat ovat tilattavissa esiintymään erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Tilattavat esitykset ovat ohjelmistossa olevia ryhmä- tai sooloteoksia ja eri-ikäisille suunnattuja tanssityöpajoja. Ota yhteyttä: toni.keski-liikala@inlive.fi, p. 040 7070561.

 
 
 
 
Kuvituskuva.

Tapahtumat

Kokki- ja merkonomiopiskelijamme tuottavat monipuolisia kokous-, aula- ja tilapalveluita erilaisiin tilaisuuksiin. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi asiakasvastaanottoa, narikkapalveluita ja kokoustarjoiluita. Ota yhteyttä: Saara Leppänen, p. 040 641 1950

Kuvituskuva.

Varastointi ja kuljetus

Tarjoamme kuljetus- ja varastopalveluita opiskelijatyönä ja valmennettavien toteuttamina. Autamme erilaisissa tavaran kuljetuksiin ja sen valmisteluihin, pakkaamiseen, säilytykseen ja keräilyyn liittyvissä tehtävissä. Ota yhteyttä: Risto Rautakoski, p. 040 511 6871 tai Pekka Peuhkurinen, p. 040 198 9303.

Kuvituskuva.

Verkkokauppa

Meiltä voit tilata erilaisia tilaustuotteita verkkokaupastamme livekauppa.fi! Tutustu valikoimaamme täältä.

Kuvituskuva.

Käsityöt

Valmistamme opiskelijatyönä erilaisia käsityötuotteita, muun muassa eri materiaaleista kudottuja tuotteita sekä koruja. Teemme tuotteita myös tilauksesta asiakkaan toiveiden mukaan. Ota yhteyttä: Minna Lahti, p. 040 760 2762.

Kuvituskuva.

Tietokoneiden ja elektroniikan huolto ja korjaus

Voit tilata opiskelijatöinä tietokoneiden ja -verkkojen asennuksia ja ylläpitotöitä sekä kulutuselektroniikan ja kodinkoneiden huoltoja ja korjauksia. Ota yhteyttä: Juha Nieminen, p. 050 362 9378.

Kuvituskuva.

Huonekaluverhoilu

Sisustusalan perustutkinto-opiskelijat tekevät Metsälän toimipaikassa ammattitaidolla huonekaluverhoilua. Valokuva auttaa pohtimaan, sopiiko tarjoamasi työ opetussuunnitelmaan. Ota yhteyttä: Sirpa Kivinen, sirpa.kivinen@inlive.fi
p. 041 535 0516.

Pesula

Pesula sijaitsee Ruskeasuolla ja Leppävaarassa. Pesulassa huolletaan mm. liina- ja työvaatteita. Katso hinnasto täältä. Ota yhteyttä: Leppävaara: Kirsi Adamsson, p. 040 637 7221 tai Ruskeasuo: Iina Tiitta p. 040 621 1723