Kuvituskuva. Kaksi nuorta nojaa hymyillen ulkona kaiteeseen.

Työhön­valmennus­palvelut

Valmennuksen kautta kohti työelämää

Työhönvalmennus

Työelämälähtöinen työhönvalmennus etsii suuntia kohti työelämää tai opintoja. Valmennus voi tukea myös opintojen tai työssäoppimisjakson läpäisyä, omassa työpaikassa pysymistä tai maahanmuuttajien integroitumista yhteiskuntaan suomen kielen opiskelun avulla.

Työllistymisensä tueksi valmennettava saa työhönvalmentajan. Kokeneet asiantuntijamme auttavat etsimään yksilöllisiä ratkaisuja, vahvistavat yksilölähtöisesti valmennettavan työelämävalmiuksia, motivaatiota sekä kannustavat hyödyntämään omia vahvuuksia työnhaussa. Tavoitteena on myös löytää valmennettavan yksilölliselle osaamiselle sopiva ympäristö.

Valmennuksen tarkempi sisältö muotoillaan yksilöllisesti valmennettavan ja palvelun tilaajan tavoitteiden mukaan. Monipuolisten työnantajaverkostojemme ansiosta varmistamme tulokselliset siirtymät kohti työelämää tai koulutusta.

Kuvituskuva.

Tutustu nuorten palveluihin

Nuorten palvelumme

Työllistävä valmennus

Valmennuksen tavoitteena on valmennettavan työllistyminen tai siirtyminen opintojen pariin. Työhönvalmentaja auttaa etsimään yksilöllisiä ratkaisuja työllistymiseen valmennettavan omia vahvuuksia korostamalla.

Työllistävä valmennus maahanmuuttajille

Koto-Sib -ohjelma on nopea reitti työllistymiseen, suomen kielen oppimiseen ja suomalaiseen yhteiskuntaan integroitumiseen. Tavoitteena on työllistyminen suomen kielen opiskelun, työssäoppimisen ja työhönvalmennuksen avulla.

Opiskelijoiden työhönvalmennus

Oppilaitosten ammatillisille opiskelijoille tarkoitettu valmennus edistää tutkinnon läpäisyä ja tarjoaa tukea opinnoista työelämään siirryttäessä. Tavoitteena on tukea nuoren valmiuksia ottaa vastuuta opinnoistaan ja työllistymisestään.

Nuoret kohti työtä!

Valmennuksen tavoitteena on löytää nuorelle työ- tai opiskelupaikka ja tukea häntä jatkamaan nykyisessä työ- tai koulutuspaikassaan. Henkilökohtainen työhönvalmentaja auttaa etsimään nuorelle jatkopolkuja tulevaisuuteen.

Työpolku

Palvelun tavoitteena on valmennettavan nopea työllistyminen. Valmennettava saa asiantuntijan tukea työnhakuunsa ja hänelle tehdään henkilökohtainen työllistymissuunnitelma.

Urapolku

Valmennuspalvelun tavoitteena on asiakkaan työllistyminen joko suoraan tai sopivan koulutuksen kautta. Urapolku tarjoaa valmennettavalle tilaisuuden intensiiviseen oman tilanteensa kartoittamiseen.