Kuvituskuva. Nainen istuu pöydän ääressä, katsoo tietokonetta ja hymyilee. Vieressä seisoo mies.

Palvelumme sinulle

Täältä töihin!

Palvelumme sinulle

Live Palvelut tarjoavat yksilöllisesti muokattuja ratkaisuja työllistymisesi tueksi. Autamme sinua löytämään sopivan suunnan tulevaisuuteen, esimerkiksi työllistymään avoimille työmarkkinoille tai hakeutumaan opintojen tai ammatillisen kuntoutuksen pariin. Etsimme myös ratkaisuja, jos työssä jaksamisesi on vaikeutunut tai olet pudonnut tai putoamassa työelämästä.

Olemme erikoistuneet tukea tarvitsevien henkilöiden työllistymiseen. Tuen tarve voi liittyä moniin seikkoihin, esimerkiksi puutteelliseen suomen kielen taitoon, osatyökykyisyyteen tai oppimisen haasteisiin. Oli tilanteesi mikä tahansa, rinnallasi työskentelee kokenut ja ammattitaitoinen joukko työllistymisen, valmennuksen ja kuntoutuksen asiantuntijoita. Meiltä pääset yhden reitin kautta kaikkien tarvittavien työllistymistäsi tukevien palveluiden pariin.

 

Kuvituskuva. Nainen seisoo niityllä ilta-auringossa ja hymyilee kameralle.

Haluatko tietää Livestä lisää?

Tilaa uutiskirje!

Ammatillinen kuntoutus

Monipuoliset ammatillisen kuntoutuksen ja työkyvyn arvioinnin palvelumme tarjoavat tukea työssä jaksamisen ja työelämään palaamisen haasteisiin sekä auttavat selvittämään työ- ja toimintakykyä.

Työkykypalvelut

Tarjoamme yksilöllisiä ratkaisuja organisaation työntekijöiden ja työeläkeyhtiöiden asiakkaiden työssä jaksamisen tai työelämään palaamisen tueksi. 

Työhönvalmennus

Valmennus etsii suuntia kohti työelämää tai opintoja. Se voi tukea myös esimerkiksi opintojen tai työssäoppimisjakson läpäisyä tai integroitumista suomalaiseen yhteiskuntaan.

Kuntouttava työtoiminta

Tavoitteena on työllistyminen pitkän työttömyysjakson jälkeen. Työelämä-
ympäristöissämme valmennettavat voivat kokeilla sopivaa alaa työhönvalmentajan ohjauksessa.