Liven päivätoiminta

Kuvituskuva. Tyttö istuu penkillä ja pitää kädestä naista, joka katsoo häntä hymyillen.

Vaikeavammaisten päivätoiminta

Liven pedagoginen toimintakeskus tarjoaa päiväaikaisen toiminnan palveluita kolmessa ylimmässä palveluluokassa. Päivätoiminnan tavoitteena on tukea asiakkaan itsenäistä suoriutumista sekä edistää osallisuutta ja sosiaalista vuorovaikutusta. Tarjoamme kaikille asiakkaillemme mahdollisuuksia myös kokemuksiin oikeista töistä aidoissa ympäristöissä.

Tietoa palvelusta:

Kenelle?

Pääkaupunkiseutulaisille kehitysvammaisille ja autismin kirjoon kuuluville asiakkaille kolmessa ylimmässä palveluluokassa.

Kuinka hakeutua mukaan?

Asiakkaaksi hakeudutaan oman vammaispalvelun sosiaalityöntekijän kautta, mukaan voi hakeutua ympäri vuoden. Toimintaan voi tulla tutustumaan joustavasti ympäri vuoden. Palveluun on jatkuva asiakasohjaus.

Toimipaikka:

Lassilan toimipaikka

Ota yhteyttä:

Asta Vuorela
p. 040 1432959
asta.vuorela@inlive.fi

Sisältö:

Liven päivätoimintakeskuksella on kaksi painopistettä:

Asiakkaiden elinikäisen oppimisen tukeminen

Toimintaa toteutetaan yhteistyössä Ammattiopisto Liven Telma-koulutuksen kanssa. Asiakkaitamme ohjaa ammattitaitoinen henkilöstö, johon kuuluu ohjaajien lisäksi myös kouluttaja, jonka vastuulla on kehittää pedagogista toimintaa, vahvistaa asiakkaiden elinikäisen oppimisen taitoja ja kehittää yhteistyötä Telma- koulutuksen kanssa.

Luontoperustainen toiminta ja luontolähtöinen kuntouttava työ

Hyödynnämme luontotoimintamalleja osana asiakkaiden tunnetaitojen ja stressisäätelyn ohjausta. Henkilökunnassamme on luontolähtöiseen kuntoutukseen kouluttautuneita henkilöitä ja teemme yhteistyötä myös Suomen Green Care yhdistyksen kanssa.