Kaikki Liven tuottamat ELY-keskuksen tilaamat palvelut toimivat etänä 31.1.2021 asti. (päivitetty 13.1.2021 klo 10.45). Lue lisää

Työkykypalvelut

Ruutupaitainen poika lähikuvassa hymyilee.

Live Polku ohjaa oikeaan suuntaan

Live Polku on matalan kynnyksen palvelu, jonka tavoitteena on tarjota nopea, joustava väylä ammatilliseen koulutukseen, kuntouttaviin tai työllistäviin palveluihin tai työelämään asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaisesti.

 

Tietoa palvelusta:

Kenelle palvelu on suunnattu?

Live Polku on avoin palvelu henkilöille, joiden on haasteellista löytää soveltuva jatkopolku opinnoissa tai työelämässä.

Mitä?

Live Polku toimii ma-pe, ja sen voi aloittaa nonstop-periaatteella. Neljänä päivänä viikossa on lähityöskentelyä, joka on pääsääntöisesti ryhmämuotoista. Yhtenä päivänä valmennetta-vat tekevät etätehtäviä tai saavat henkilökohtaista ohjausta. Valmennus¬päivien pituus on vähintään neljä tuntia (20 tuntia viikossa).
Valmennuksen kesto on maksimissaan kolme kuukautta. Usein valmennettava siirtyy opintoihin tai työelämään jo aikaisemmin.

Kuinka hakeutua?
Hakeutuminen henkilökohtaisen haastattelun kautta. Valmennuspäivän hinta on 165 €/asiakas + alv. Minimikesto valmennukselle on 10 työpäivää. Hinta sisältää arvioinnin ja kartoituksen, ura- ja työhönvalmennuksen ja ohjauksen eteenpäin.

Ota yhteyttä:

laaja-alaiset erityisopettajat
Terhi Voutilainen, p. 040 664 6484
terhi.voutilainen@inlive.fi

Marju Tiussa, p. 040 353 9224
marju.tiussa@inlive.fi

Terhi ja Marju ovat parhaiten tavoitettavissa sähköpostilla.

Toteutus:

Jokaisen Live Polun asiakkaan oppimisvalmiudet, aiempi osaaminen sekä työ- ja toimintakyky arvioidaan Polun monialaisen tiimin toimesta. Tarvittaessa tehdään laaja pedagoginen oppimisen vaikeuksien kartoitus lausuntoineen ilman lisämaksua.

Asiakkaalle tarjotaan mahdollisuus työkokeiluihin tai tutustumisiin eri ammattialoille ja urasuunnitteluun. Valmennuksen aikana muodostuu kuva asiakkaan työ- ja toimintakyvystä sekä oppimisvalmiuksista. Näin asiakasta voidaan ohjata kohti elämässä eteenpäin auttavia, realistisia valintoja.

Toimipaikka:

Leppävaaran toimipaikka, Turuntien toimipiste
Turuntie 42, 3. krs
02650 Espoo

Täältä löydät saapumisohjeen Live Polkuun. Täältä löydät Live Polun esitteen.