Työkykypalvelut

Live-palvelut-tyokykypalvelut-pca

Live Polku ohjaa oikeaan suuntaan

Live Polku on matalan kynnyksen palvelu, jonka tavoitteena on tarjota nopea, joustava väylä ammatilliseen koulutukseen, kuntouttaviin tai työllistäviin palveluihin tai työelämään asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaisesti.

 

Tietoa palvelusta:

Kenelle palvelu on suunnattu?

Live Polku on avoin palvelu henkilöille, joiden on haasteellista löytää soveltuva jatkopolku opinnoissa tai työelämässä.

Mitä?

Live Polku toimii ma–pe klo 9–13, ja sen voi aloittaa nonstop-periaatteella. Neljänä päivänä viikossa on lähityöskentelyä, joka on pääsääntöisesti ryhmämuotoista. Yhtenä päivänä valmennettavat tekevät etätehtäviä tai saavat henkilökohtaista ohjausta. Valmennuspäivän pituus on neljä tuntia (20 tuntia viikossa).

Kuinka hakeutua?
Hakeutuminen tapahtuu henkilökohtaisen haastattelun kautta. Valmennus on maksutonta.


Ota yhteyttä:

laaja-alaiset erityisopettajat
Terhi Voutilainen, p. 040 664 6484
terhi.voutilainen@inlive.fi

Marju Tiussa, p. 040 353 9224
marju.tiussa@inlive.fi

Terhi ja Marju ovat parhaiten tavoitettavissa sähköpostilla.

Toteutus:

Live Polku -valmennus kestää maksimissaan kolme kuukautta. Valmennuksen aikana jokaiselle asiakkaalle tehdään yksilöllinen, realistinen valmennussuunnitelma. Asiakkaalle tarjotaan mahdollisuus työkokeiluihin tai tutustumisiin eri ammattialoille sekä urasuunnitteluun. Valmennuksen aikana muodostuu kuva asiakkaan työ- ja toimintakyvystä sekä oppimisvalmiuksista. Valmennukseen osallistuville tarjotaan päivittäin lounas.

Toimipaikka:

Leppävaaran toimipaikka, Turuntien toimipiste
Turuntie 42, 3. krs
02650 Espoo

Täältä löydät saapumisohjeen Live Polkuun.