Live Palvelut varautuu koronaviruksen leviämisen toiseen aaltoon (päivitetty 11.8.2020 klo 17.15). Lue lisää

LIve Palvelut yleisesittely ylabanneri.jpg

Live Palvelut

Työllistymisen asiantuntija ja valmennustalo

Täältä töihin!

Live Palvelut on valmennus- ja asiantuntijatalo, jonka toiminta on keskittynyt tukea tarvitsevien työllistymiseen. Jokaisella ihmisellä pitäisi olla mahdollisuus työhön ja osallisuuteen, siksi tavoitteenamme on etsiä kaikille yksilöllinen reitti koulutukseen tai työelämään.

Meillä on vahva osaaminen ja pitkä kokemus tukea tarvitsevien henkilöiden valmentamisesta, kuntouttamisesta ja työllistämisestä. Tarjoamme monipuolisia palveluita, joiden tavoitteena on työllistyminen, työssä jaksaminen tai takaisin työelämään palaaminen. Yksilöasiakkaille tarjoamme muun muassa työhönvalmennusta, kuntouttavaa työtoimintaa, ammatillista kuntoutusta ja työkyvyn arvioinnin palveluita. Meillä asiakkaan rinnalla työskentelee kokenut ja ammattitaitoinen joukko työelämän, koulutuksen ja kuntoutuksen osaajia. 

Organisaatioille, työnantajille ja asiantuntijoille tarjoamme koulutuksia, valmennuksia ja konsultaatioita tukea tarvitsevien henkilöiden kanssa työskentelemisestä. Tuotamme myös laadukkaita ja kilpailukykyisiä ostopalveluita pääkaupunkiseudun kotitalouksille. 

Teemme kiinteää yhteistyötä elinkeinoelämän, kuntien, kaupunkien ja viranomaisten kanssa. Monipuolisten työnantajaverkostojemme ansiosta varmistamme asiakkaidemme tulokselliset siirtymät kohti työelämää tai koulutusta. Live-perheeseen kuuluu myös  pääkaupunkiseudun suurin ammatillinen erityisoppilaitos Ammattiopisto Live. Olemme osa Invalidisäätiötä.

Live tekee työtä sen puolesta, että jokaiselle löytyisi oma paikkansa yhteiskunnassa. Tähän ajatukseen perustuvat Invalidisäätiön arvot, jotka syntyivät henkilöstömme kulttuurikeskusteluiden pohjalta. 

Live palvelut sivukuva.jpg

Haluatko kuulla ajankohtaisia kuulumisiamme?

Tilaa uutiskirje!

Yhteystiedot

Etsi täältä yhteystietomme ja ota yhteyttä!

Ajankohtaista

Täältä löydät Live Palveluiden ajankohtaiset uutiset.

 

Medialle

Liven viestinnästä vastaa Invalidisäätiö. Katso täältä viestinnän yhteystiedot.

Avoimet työpaikat

Meille töihin? Katso täältä avoimet työpaikat!