Ajankohtaista_banneri

Hankkeet

Tutustu kehittämistoimintaamme

Ohjauksen nivelet kuntoon

Kirjoittanut: Live palvelut | 12.4.2021 12:09

Opetushallitus rahoittaa hanketta- logo.

 

Toteutusaika: 13.11.2020 – 30.6.2022

Ammattiopisto Live on mukana Opetushallituksen rahoittamassa Ohjauksen nivelet kuntoon hankkeessa. Projektissa on tarkoituksena tehostaa ammatillisen koulutuksen ja perusopetuksen yhteistyötä, vahvistaa ammatillisten opiskelijoiden toimintakykyä ja heidän kiinnittymistään opintoihin, sekä kehittää urasuunnittelua ja opintojen jälkeisen nivelvaiheen ohjausta.

Tuloksena syntyy mm. ohjauksen ja tuen menetelmiä perusopetuksesta koulutukseen hakeutuvien tueksi, henkilökohtaisen ja digitaalisen ohjauksen, ryhmäyttämisen ja vertaistuen malleja opintojen aikaiseen tukeen ja keskeyttämisen ehkäisemiseen, sekä uusia yhteistyömuotoja työelämän, palveluverkostojen ja korkeakoulujen kanssa.

Hanketta hallinnoi Turun kaupunki/ Turun ammatti-instituutti ja muita hankekumppaneita ovat: Live-säätiö, Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymä, Kpedu Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, Koulutuskuntayhtymä Tavastia, Turun kristillisen opiston säätiö sekä Tampereen kaupunki/ Tredu.

Kohderyhmä: ammatilliseen koulutukseen hakeutuvat ja ammatillisen koulutuksen opiskelijat, opetus- ja ohjaushenkilöstö

Lisätietoja:

Pia Törnwall

pia.tornwall@inlive.fi

Aiheet: pedagogiikka, oph

Kirjoittanut Live palvelut

Live Palvelut on valmennus- ja asiantuntijatalo, jonka toiminta on keskittynyt erityistä tukea tarvitsevien työllistymiseen.

Jätä kommentti