Ajankohtaista_banneri

Hankkeet

Tutustu kehittämistoimintaamme

Henkilökohtaistaminen ja erityinen tuki - HET 1

Kirjoittanut: Live palvelut | 2.8.2018 13:16

Hankkeen avulla tuetaan opetus- ja ohjaushenkilöstön valmiuksia henkilökohtaistamisen ja erityisen tuen suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä yksilöllisten opinto- ja työllistymispolkujen rakentamiseen.

Ajankohta ja rahoittaja:

Hanke toteutetaan 01.08.2017 - 31.12.2018 OPH-rahoituksella.

Hankekumppanit:

Koko hankkeen koordinaattorina toimii Ammattiopisto Spesia. Muut kumppanit ovat Ammattiopisto Luovi sekä Kiipulan ammattiopisto.

Tavoitteet:

Hankkeen tavoitteena on tukea henkilökohtaistamisen ja erityisen tuen toimeenpanoa oppilaitoksissa sekä työelämän oppimisympäristöissä. Opetus- ja ohjaushenkilöstö saa valmiuksia ja arjen työkaluja henkilökohtaistamisen ja erityisen tuen suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä yksilöllisten opinto- ja työllistymispolkujen rakentamiseen osaamisperustaisesti, työelämälähtöisesti ja digitaalisia ratkaisuja hyödyntäen. Koulutus antaa myös valmiuksia maahanmuuttajataustaisten opiskelijoiden oppimisvaikeuksien tunnistamiseen ja ohjaukseen.

Toimenpiteet:

Koulutuskokonaisuudeen laajuus on 12 op ja se rakentuu viidestä koulutusosiosta. Koulutuksia järjestetään valtakunnallisina webinaareina ja eri puolella Suomea toteutettavina workshopeina. Osallistujat voivat osallistua koko koulutuskonaisuuteen tai yksittäisiin koulutusosioihin. 

Tulokset:

Vahvistunut opetus-ja ohjaushenkilökunnan osaaminen ja ammattitaito.

Ota yhteyttä:

Projektipäällikkö Miia Metsänen

p. 040 542 1415, etunimi.sukunimi@inlive.fi

Opetushallitus rahoittaa hanketta

Aiheet: henkilöstön osaaminen, arkisto

Kirjoittanut Live palvelut

Live Palvelut on valmennus- ja asiantuntijatalo, jonka toiminta on keskittynyt erityistä tukea tarvitsevien työllistymiseen.

Jätä kommentti