Ajankohtaista_banneri

Hankkeet

Tutustu kehittämistoimintaamme

Future Pro

Kirjoittanut: Live palvelut | 2.8.2018 10:00

 

Future Pro tarjoaa liikkuvaa ja joustavaa työhönvalmennusta pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla kuudeksi kuukaudeksi oman työhönvalmentajan tuella.

Hankkeen tavoitteena on työllistyminen avoimille työmarkkinoille työllistymisen tukimuotoja hyödyntäen. Valmennus hyödyttää niin tutkintoa vailla olevia kuin korkeasti koulutettuja ja huomioi myös erilaiset kieli- ja kulttuuritaustat. 

Työhönvalmennus voi tapahtua yksilö- tai ryhmäohjauksessa. Valmennuksessa laaditaan yhteistyössä valmennettavan kanssa työhönpaluun suunnitelma sekä tehdään hänelle kokonaisvaltainen kyky- ja valmiuskartoitus. Työhönvalmennusvaiheessa etsitään yksilöllisesti työ-, koulutus- tai muu kuntouttava paikka ja kerrytetään työnhakutaitoja esimerkiksi sosiaalista mediaa ja työnhaku- ja työkokemuksia hyödyntämällä.

Valmennuksessa päivitetään myös työnhaun asiakirjat kuntoon, asetetaan tavoitteet ja valmennetaan asiakasta kokonaisvaltaisesti niiden toteuttamisessa sekä etsitään jatkopolkuja tulevaisuuteen. Tavoitteena on, että valmennettava työllistyy avoimille työmarkkinoille tai työkokeiluun tai hänelle etsitään toisenlainen jatkopolku esimerkiksi koulutuksen pariin. Löydät hankkeen esitteen täältä.

Kohderyhmä:

Pääkaupunkiseudun ja Keski-Uudenmaan TYP- ja TE-toimistojen asiakkaille, jotka tarvitsevat lisätukea työllistymiseensä.

Sisältö:

1. Käynnistysvaihe: herätellään innostusta ja mielenkiintoa sekä kartoitetaan perustietoja

2. Työhönvalmennus: suunnitellaan jokaiselle sopiva reitti kohti tulevaisuutta ja toteutetaan se yhdessä

3. Tavoite saavutettu eli olemme löytäneet valmennettavalle työpaikan, työkokeilupaikan tai koulutuspaikan

Kuinka hakeutua hankkeen pariin?

Pääkaupunkiseudun ja Keski-Uudenmaan (Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi ja Tuusula) TYP- tai TE-asiantuntijan kautta.

Toimipaikat:

Tenholantie 12, 00280 Helsinki
Klondyke-talo, Kumitehtaankatu 5, 04260 Kerava

Seuraa meitä: 

Hankkeen Facebook-sivuilla

Lisätiedot:

Jenni Heinineva

p. 040 662 0010, etunimi.sukunimi@inlive.fi

Aiheet: työ

Kirjoittanut Live palvelut

Live Palvelut on valmennus- ja asiantuntijatalo, jonka toiminta on keskittynyt erityistä tukea tarvitsevien työllistymiseen.

Jätä kommentti