Live käynnistää lähipalvelut porrastetusti 1.6. alkaen. Siihen asti etäpalvelut jatkuvat. (päivitetty 14.5.2020 klo 12.54). Lue lisää

Ajankohtaista_banneri

Hankkeet

Tutustu kehittämistoimintaamme

Bisnekset verkkoon

Kirjoittanut: Live palvelut | 29.5.2019 9:24

OPH  rahoittaa logo

Hankkeessa tuotetaan ammatillisiin perustutkintoihin soveltuvaa digitaalista oppimateriaalia yrittäjyyden,  yrityksessä toimimisen ja yritystoiminnan suunnittelun tutkinnon osiin. Oppimateriaali on vapaasti saatavilla TAT, bisneskurssit- ja Nuori Yrittäjyys ry – sivustoilla.  Tuotettu oppimateriaali soveltuu erilaisille oppijoille. Hankkeen rahoittaa OPH.

Hankkeen kesto: 15.1.2019-31.12.2019

Koordinaatio ja hankekumppanit

Stadin ammatti- ja aikuisopiston koordinoimassa hankkeessa yhteistyökumppaneita ovat Talous ja nuoret TAT:n lisäksi Espoon seudun koulutuskuntayhtymä Omnia, Vantaan ammattiopisto Varia sekä Nuori Yrittäjyys ry.


Hankkeen tavoitteet

Hankkeen tavoitteena on tuottaa digitaaliset, helppokäyttöiset ja opiskelijoita motivoivat yrittäjyyden oppimateriaalit. Ammattiopisto Liven tavoitteena on tuottaa selkokielistä ja havainnollista materiaalia sekä kuunneltavia klippejä, joiden avulla yrittäjyysopinnot ovat helposti saavutettavia.

 

Hankkeen kohderyhmä: yrittäjyysopintoja suorittavat opiskelijat

Lisätietoja:

Marketta Keituri, opettaja, Ammattiopisto Live, p. 040 676 4775

Soile Siikavirta, opettaja, Ammattiopisto Live, p. 040 578 7855

Sari Karjalainen, projektipäällikkö, Stadin ammatti- ja aikuisopisto, p. 050 363 8977

 

yrittäjyys, yrittäjyysopinnot, yritystoiminta, liiketoiminnan perustutkinto, selkokieli

 

 

 

Aiheet: Digitalisaatio, oph

Kirjoittanut Live palvelut

Live Palvelut on valmennus- ja asiantuntijatalo, jonka toiminta on keskittynyt erityistä tukea tarvitsevien työllistymiseen.

Jätä kommentti