Kuvituskuva.

Asiantuntijoille

Täydennyskoulutuksia ammattilaisille

Erityisen tuen asiantuntijatalo

Tarjoamme erilaisia täydennyskoulutuksia asiantuntijoille ja henkilöstölle, jotka työskentelevät erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ja haastavassa työllistymistilanteessa olevien asiakasryhmien kanssa. Järjestämme myös korttikoulutuksia sekä yksilöasiakkaille ja organisaatioille tarkoitettuja kartoituksia ja valmennuksia.

Palvelutarjontamme keskittyy ajankohtaisiin erityisopetuksen, erityisen tuen ja työllistymisen kysymyksiin. Asiantuntijamme tarjoavat koulutuksia muun muassa erityistä tukea tarvitsevien maahanmuuttajien ja vankilassa opiskelevien henkilöiden ohjaamiseen. Tarjoamme myös suosittua AVEKKI-koulutusta.

Toteutamme koulutukset aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tiedustele lisää Liven koulutussuunnittelijalta niin suunnitellaan yhdessä tarpeisiinne sopiva koulutus!

Lisätietoja:

Jasmin Al Kurdi

puh. 040 198 9292

etunimi.sukunimi@inlive.fi

 

Nainen kirjoittaa fläppitaululle muistiinpanoja.

Koulutusesittelymme löytyvät Live Palveluiden sivuilta.

Täydennyskoulutukset

Täydennyskoulutus

Tarjoamme räätälöityjä ja maksuttomia koulutuksia asiantuntijoille ja henkilöstölle, jotka työskentelevät erityistä tukea tarvitsevien opiskelijoiden ja haastavassa työllistymistilanteessa olevien asiakasryhmien kanssa.

Korttikoulutukset

Järjestämme monipuolisesti erilaisia korttikoulutuksia ja testejä organisaatioiden asiakkaille. Koulutuksia on mahdollista muokata yksilöllisesti organisaation tarpeiden mukaan.

Kartoitukset ja valmennukset

Toteutamme yksilöasiakkaille ja organisaatioille erilaisia kartoituksia ja valmennuksia, jotka auttavat selvittämään esimerkiksi oppimisen taustalla olevia haasteita tai työtehtävän sopivuutta työntekijälle.

Konsultaatiot

Tarjoamme konsultointeja asiantuntijoille ja henkilöstölle, jotka työskentelevät erityistä tukea tarvitsevien asiakasryhmien kanssa. Konsultaation sisältö määritellään yksilöllisesti tilaajan tarpeen mukaan. 

Koulutuskalenteri

Tarkista täältä tarjoamamme ajankohtaiset koulutukset!

Monimuotoinen työyhteisö

Tarjoamme yrityksille ja työnantajille työkaluja monimuotoisuuden edistämiseksi työpaikalla. Koulutuksemme antavat valmiuksia taustoiltaan erilaisten ihmisten yhdessä onnistumiseen arjen työssä.