Kaksi miestä istuvat pöydän ääressä ja lyövät kättä päälle hymyillen.

Kumppaneille

Kehittämishankkeet

Kaikki hankkeet

Etsitkö kumppania kehittämis­toimintaan?

Kansallinen ja kansainvälinen yhteistyö ovat perusta Liven kehittämiskumppanuuksille. Vahvuusaloihimme kuuluu tukea tarvitsevien henkilöiden, ammatillisen koulutuksen ja työllistävien palveluiden kentällä toimiminen. 

Yhteiskehittämisen kautta uudistamme sekä omaa että kumppaneidemme toimintaa. Monialaisissa hankkeissa toimimme joko koordinaattorina tai kumppanina. Hankkeiden päärahoittajina toimivat muun muassa EU-Rakennerahastot, Opetushallitus, Opetus- ja kulttuuriministeriö sekä Työ- ja elinkeinoministeriö. 

Ota yhteyttä meihin, jos olet kiinnostunut toiminnan kehittämisestä kanssamme!

Ota yhteyttä:

Kehitysjohtaja Liisa Metsola
p. 050 517 3563
etunimi.sukunimi@inlive.fi

Kuvituskuva.

Tutustu kaikkiin hankkeisiimme

Kaikki hankkeet

Digitalisaation kehittäminen

Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä ja pilotoimassa digitaalisia ratkaisuja opiskelun ja työllistymisen tueksi.

Työn kehittäminen

Työllistyminen on meille ykkösasia. Autamme asiakkaitamme työllistymään ja hankkimaan osaamista heille sopivilla tavoilla. 

Pedagoginen kehittäminen

Etsimme ratkaisuja opiskelun ja oppimisen haasteisiin sekä kehitämme yksilöllisiä opintopolkuja ja työelämässä tapahtuvaa oppimista. Tavoitteena on tarjota jokaiselle omia kykyjään vastaavaa osaamista ja ammattitaitoa. 

Laadun kehittäminen

Kehitämme jatkuvasti laadunhallintaa, tavoitteena on olla yhä laadukkaampi työllisyyspalveluiden ja koulutuksen tuottaja.

Asiakkuustyön kehittäminen

Haluamme uudistaa ja kehittää toimintaamme yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. 

Henkilöstön osaamisen kehittäminen

Kehitämme jatkuvasti henkilöstömme osaamista ja olemme mukana useissa kehittämishankkeissa, joiden tavoitteena on henkilöstön varustaminen yhä suuremmalla ammattitaidolla. Tarjoamme omaa osaamistamme myös muiden hyödyksi ja avuksi.

Kansainvälinen yhteistyö

Kansainvälisyys on meille tärkeä arvo. Olemme mukana useassa hankkeessa, joiden tavoitteena on opiskelijoiden ja henkilöstön kansainvälistyminen ja verkostoituminen ympäri maailmaa. Kehitämme omaa toimintaamme myös kansainvälisessä yhteistyössä.