Kaikki Liven tuottamat ELY-keskuksen tilaamat palvelut toimivat toistaiseksi etänä. (päivitetty 4.2.2021 klo 13.57). Lue lisää

Goodwill®

Asiakaspalvelutilanne Goodwill-kierrätysmyymälässä

Goodwill®

Goodwill-kierrätysmyymälöiden laajoista valikoimista löydät nopeasti vaihtuvia tuotteita huonekaluista vaatteisiin. Ostamalla ja lahjoittamalla työllistät paikallisia.


Goodwill

 

On helppoa tehdä hyvää

Kuinka Goodwill toimii?

Kun lahjoitat tavaraa Goodwillille tai käyt ostoksilla Goodwill-kierrätysmyymälöissä, luot paikallisille työtä etsiville ihmisille mahdollisuuksia työhön ja omien taitojen kehittämiseen. Lahjoittamasi tavarat menevät myyntiin Goodwill-myymälöihin ja myydyistä tavaroista saatu tuotto käytetään paikallisen työllistämistoiminnan ja erilaisten valmennus- ja koulutusohjelmien ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Samalla pääset eroon sinulle tarpeettomasta tavarasta, autat ympäristöä ja teet hyviä löytöjä Goodwill-myymälöiden monipuolisesta valikoimasta.

Live vastaa pääkaupunkiseudun Goodwill-lahjoituspisteistä ja kesäkuussa 2021 avattavasta kierrätysmyymälästä.

Mitä Goodwillille voi lahjoittaa?

Goodwill ottaa vastaan hyväkuntoista tavaraa laidasta laitaan. Voit lahjoittaa meille esimerkiksi siistissä kunnossa olevia vaatteita, kenkiä, leluja, elektroniikkaa, astioita ja huonekaluja. Käy siis läpi kotisi komerot ja muut kolkat, ja kerää kasaan tavarat, vaatteet ja esineet, joille sinulla ja perheenjäsenilläsi ei ole enää käyttöä. Varmista vielä, että lahjoitukseen lähtevät tuotteet ovat hyvässä kunnossa ja toimivia.

 

 

Miten voin lahjoittaa?

Voit tuoda lahjoitettavat tavarat lähimpään Goodwill-lahjoituspisteeseemme 1.3.2021 alkaen ja jatkossa myös kesäkuussa 2021 avattavaan kierrätysmyymäläämme tai hyödyntää noutopalveluamme. Goodwill-kierrätysmyymälöihin lahjoitettavat hyväkuntoiset huonekalut ja huonekaluja sisältävät suuret lahjoituserät noudetaan veloituksetta. Myyntiin kelpaamattomista huonokuntoisista huonekaluista/tavaroista veloitamme jätemaksun (40 € / m³). Tavaran kunto arvioidaan aina paikan päällä ja asiakas saa itse päättää viedäänkö huonokuntoiset tavarat maksua vastaan kaatopaikalle vai pitääkö hän ne itse.

Missä lahjoituspisteet ja myymälä sijaitsevat?

Goodwill-lahjoituspisteet avoinna 1.3.2021 alkaen:

 • Goodwill-lahjoituspiste, Pasila
  Kuortaneenkatu 13, 00520 Helsinki
  Avoinna ma, ti, ke, pe klo 8-16 ja to klo 8-17
  p. 040 706 6224 / Jorma Laaksonen

 • Goodwill-lahjoituspiste, Ruskeasuo
  Tenholantie 12, 00280 Helsinki
  Avoinna ma, ke, to, pe klo 8-16 ja ti klo 8-17
  p. 040 661 6062 / Petri Kokko

 • Goodwill-noutopalvelu p. 040 706 6224


  Huom! Leppävaaran lahjoituspiste avataan
  myöhemmin
  kevään 2021 aikana! 
 • Goodwill-lahjoituspiste, Leppävaara
  Turuntie 42, 02650 Espoo
  p. 040 628 8285 / Teemu Tervashonka
Goodwill-kierrätysmyymälä avataan kesäkuun 2021 aikana.
Toimitilan sijainti ja yhteystiedot ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Lisätietoa Goodwillista ja kaikkien myymälöiden yhteystiedot löytyvät osoitteesta goodwill.fi