Koulutukset.jpg

Koulutukset

Erityisen tuen järjestäminen ja koordinointi, 2 op

Erityisen tuen järjestäminen ja koordinointi, 2 op

Erityisen tuen ja erityisoppilaitosten johdon parhaat asiantuntijat selvittävät, mitä ammatillisen koulutuksen uudistukset vaativat koulutuksen järjestäjiltä. Hyödynnä ainutlaatuinen tilaisuus saada tukea ja valmiuksia erityisen tuen suunnittelemiseen ja järjestämiseen omassa oppilaitoksessasi ja osallistu webinaareihin! 

Kohderyhmä:

Ammatillisten oppilaitosten johto ja esimiehet sekä erityisopetuksen koordinoinnista vastaavat henkilöt.

Koulutus sisältää seuraavat webinaarit klo 14-15:

  • 5.9.2018: Johdanto koulutuksen teemoihin, rehtori Tiina Meriläinen Ammattiopisto Spesia
  • 12.9.2018: Erityinen tuki uudessa ammatillisen koulutuksen lainsäädännössä, lehtori Seija Eskola, JAMK
  • 27.9.2018: Erityisen tuen järjestäminen, vastuut ja rakenteet, erityisen tuen toteutussuunnitelmat oppilaitoksissa, opiskelija-asian päällikkö Riina Karvonen Ammattiopisto Luovi sekä kehitysjohtaja Liisa Metsola, Ammattiopisto Live
  • 8.10.2018: Erityisen tuen toteutumisen seuranta, arviointi ja resurssit, laatu ja vaikuttavuus, laatupäällikkö Rauno Konttila Kiipulan ammattiopisto.
  • 8.10.2018 klo 15-15.30: Keskustelua webinaarien herättämistä kysymyksistä, pj Rauno Konttila, keskustelussa mukana Riina Karvonen, Liisa Metsola ja Seija Eskola. 
Koulutukseen sisältyy myös teemojen mukainen, itsenäinen työskentely sekä mahdollisuus oppilaitoskohtaiseen konsultaatioon.

Ilmoittautuminen koulutukseen täältä.

Suosittelemme osallistumaan livelähetyksiin, mutta voit osallistua myös katsomalla tallenteet. Ilmoittautuminen koulutukseen on käynnissä koko syksyn ajan.

Henkilökohtaistaminen ja erityinen tuki on Opetushallituksen rahoittama hanke, jota ammatilliset erityisoppilaitokset toteuttavat vuosina 2017–2018. Projektia koordinoi Ammattiopisto Spesia ja muina toteuttajina toimivat Ammattiopisto Luovi, Ammattiopisto Live ja Kiipulan ammattiopisto. Koulutus on maksuton.

Lisätietoja:
Koulutussuunnittelija Henna Gustafsson
etunimi.sukunimi@inlive.fi
puh. 040 542 1415