Live Palvelut varautuu koronaviruksen leviämisen toiseen aaltoon (päivitetty 11.8.2020 klo 17.15). Lue lisää

arvolupaus_livepalvelut

Invalidisäätiö on sitoutunut ARVO-lupaukseen

Olemme ARVO-liiton jäsen

ARVO-lupaus

ARVO-lupaus on Yhteiskunnallisten yritysten liiton ARVO ry:n jäsenten allekirjoittama eettisyystakuu, joka osoittaa sitoumuksen arvopohjaiseen, vastuulliseen liiketoimintaan. ARVO-liiton jäsenenä Invalidisäätiö on allekirjoittanut ARVO-lupauksen

ARVO-liiton jäsenillä vastuullisuus, eettisyys ja yhteiskunnallisen hyvän tekeminen eivät ole viimeiseksi lisätty luku strategialehtisessä, vaan toiminnan ydin ja tärkein suunnannäyttäjä.
ARVO-Lupaus kertoo sitoumuksesta vastuullisuuteen ja yhteiskunnalliseen vaikuttavuuteen sekä yhteiskunnalliseen työhön, jossa kaikki tekeminen lähtee suoraselkäisestä vastuullisuudesta ja välittämisestä. Tästä kaikkia ARVOn jäseniä yhdistävästä eettisestä perustasta osoituksena on jäsenten yhteinen ARVO-lupaus.
 
Invalidisäätiö tekee työtä sen puolesta, että jokaiselle löytyisi oma paikkansa yhteiskunnassa. Toimintamme on keskittynyt tukea tarvitsevien henkilöiden työllistymiseen, kouluttamiseen ja kuntouttamiseen. Meidän liveläisten mielestä jokaisella on oikeus työhön ja osallisuuteen yhteiskunnassa, siksi tavoitteenamme on etsiä jokaiselle yksilöllinen reitti koulutukseen tai työelämään. Uskomme, että jokaisella on kykyjä, joita suomalainen työelämä tarvitsee. Jokaiselle voidaan löytää itsensä kokoinen työ. Siksi autamme tukea tarvitsevia yksilöitä koulutuksen, kuntoutuksen ja valmennuksen keinoin luomaan oman polkunsa kohti työelämää.

ARVO-lupauksen viisi kohtaa:

  1.  Vastuu ihmisestä ja ympäröivästä yhteiskunnasta
  2. Vastuullinen talous
  3. Vastuu ympäristöstä
  4. Avoimuus ja hyvä hallinto
  5. Vaikuttavuus syntyy yhteistyöllä

Katso videolta, kuinka ARVO-lupauksen viides kohta toteutuu Invalidisäätiön toiminnassa.

Arvolupaus-1

Katso ARVO-lupaus-videomme!

Katso video!