Työkykypalvelut

Kuvituskuva. Silmälasipäinen nainen kirjoittaa hymyillen kannettavalla tietokoneella.

Ammatinvalinta- ja uraohjaus

Ammatinvalinnanohjauksessa kartoitetaan työ- ja koulutushistoriaasi, mielenkiinnon kohteitasi ja tavoitteitasi. Tuemme sinua tulevaisuuttasi koskevien ratkaisujen tekemisessä. Etsimme yhdessä vahvuuksiasi ja käymme läpi mahdollisuuksiasi. Ohjauksessa kartoitetaan myös elämäntilanteen ja terveydentilan vaikutusta työ- ja opiskelukykyysi. Haluamme että löydät oman polkusi kohti tavoitteitasi.

Tietoa palvelusta:

Kenelle palvelu on suunnattu?

Palvelu on suunnattu Pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo ja Vantaa) sekä Keski- ja Pohjois-Uudenmaan TE-toimiston ja kuntakokeiluiden työnhakija-asiakkaille.

 
Kuinka hakeutua palvelun pariin?
Hakeutuminen ammatinvalinnanohjaukseen tapahtuu TE-toimiston tai työllisyyden kuntakokeilun kautta. Kerro omalle TE-asiantuntijallesi tai kuntakokeilun vastuuvirkailijallesi kiinnostuksestasi aloittaa Live Palveluiden ammatinvalinta- ja uraohjaus.
 
Sisältö:
Ammatinvalinnanohjaus koostuu ohjaustapaamisista, joiden tavoitteena on keskustelujen kautta tukea sinua tulevaisuutesi ratkaisujen tekemisessä. Ohjaukseen voi sisältyä mm. kotitehtäviä ja testejä sekä ohjauksen aikana voidaan kartoittaa työ- ja koulutuskokeilumahdollisuuksiasi. Tutustu palvelun esitteeseen.
 

Ammatinvalinta- ja uraohjaus psykologin palveluna on Uudenmaan TE-toimiston pilotti, joka jatkuu vähintään vuoden 2021 loppuun asti.

 

Palvelun kesto:
Tapaamiskertojen määrä on yksilöllinen. Yksittäinen tapaaminen on noin tunnin mittainen. 
 
Ota yhteyttä:
Lisätietoja saat psykologilta:
Anna Yliluoma
avo@inlive.fi
puh. 040 662 7714
 
Toimipaikka:
Helsinki, Tenholantie 12
Espoo, Turuntie 42
Vantaa, Vernissakatu 4
Järvenpää, Mannilantie 27.
Hyvinkää, Torikatu 18
Kerava, Kumitehtaankatu 5

Toimimme Keski-Uudellamaalla tiiviissä
yhteistyössä Hyrian kanssa.