Ajankohtaista_banneri

Ajankohtaista

Tutustu toimintaamme

Työhönvalmennus on useille yrityksille vielä tuntematon palvelumuoto

13.8.2019 8:52 Kirjoittanut: Live palvelut | 0 kommenttia |
Live Palveluiden työhönvalmentajat Pirjo Pellikka ja Aino Kauppinen tuottavat työhönvalmennuspalveluita muihin oppilaitoksiin oppisopimusopiskelijoille ja toisen asteen ammatillisessa koulutuksessa oleville opiskelijoille. Työhönvalmennuksen perimmäisenä tavoitteena on varmistaa erityistä tukea tarvitsevan opiskelijan opintojen läpäisy ja työllistyminen sekä työnantajayrityksen tukeminen opiskelijan ohjaamisessa. Läpäisyllä ja työllistymisellä on puolestaan vaikutusta oppilaitoksen rahoituksen jatkuvuuteen. Kaikkia osapuolia kannattava työhönvalmennus on kuitenkin vielä useille oppilaitoksille ja yrityksille suhteellisen tuntematon keino tulevaisuuteen sijoittamiseen.
Lue lisää

Invalidisäätiö Valo-Valmennusyhdistyksen jäseneksi

19.7.2019 10:00 Kirjoittanut: Live palvelut | 0 kommenttia |
Invalidisäätiö sr on liittynyt 28.6.2019 alkaen Valo-Valmennusyhdistyksen jäsenorganisaatioksi. Jäsenyyden myötä Invalidisäätiön Live-brändin toiminta kasvaa maantieteellisesti.
Lue lisää

Työ kotouttaa tehokkaammin kuin lukuisat kielikurssit

27.5.2019 12:39 Kirjoittanut: Live palvelut | 0 kommenttia |
Maahanmuutto herättää yhteiskunnassa paljon keskustelua ja maahanmuuttajien kotoutumiseen kohdistuu monenlaisia vaatimuksia esimerkiksi sujuvasta kielitaidosta ja pikaisesta työllistymisestä. Keskustelun kiihtyessä on hyvä miettiä, ovatko nykyiset toimenpiteet varmasti niitä tehokkaimpia. Voisiko useiden peräkkäisten kielikurssien sijaan kieltä oppia käytännönläheisemmin työpaikalla? Me Livessä uskomme, että työ on paras apuväline sopeutuessa uuteen kulttuuriin.
Lue lisää

Koto-SIB tutustuttaa maahanmuuttajat suomalaiseen yhteiskuntaan

24.5.2019 12:42 Kirjoittanut: Live palvelut | 0 kommenttia |
Live Palvelut järjestää maahanmuuttajille vahvasti työelämälähtöistä Koto-SIB -kotoutumiskoulutusta, jonka tavoitteena on pikainen työllistyminen vain lyhyen valmennusjakson jälkeen. Kotoutumisessa tärkeässä asemassa on kielitaidon lisäksi myös suomalaisen yhteiskunnan tunteminen, siksi Koto-SIB -ryhmä tekee välillä erilaisia vierailuja esimerkiksi eduskuntataloon.
Lue lisää

Kuntouttavan työtoiminnan jakso tsemppasi jatkamaan kesken jääneitä opintoja

29.4.2019 9:11 Kirjoittanut: Live palvelut | 1 kommentti |
Kuntouttavan työtoiminnan jakso voi olla tärkeä välivaihe ennen työelämää, jonka aikana voi kerryttää arvokasta työkokemusta, kokeilla uutta alaa ja saada itsevarmuutta työntekoon. Live Palveluiden kuntouttavan työtoiminnan asiakkaat työskentelevät erilaisissa työelämäympäristöissä ja saavat samalla työhönvalmennusta. Batoul, 24, työskenteli seitsemän kuukauden ajan Liven ylläpitämässä kahvilassa ja jakso innosti häntä jatkamaan keskeytyneitä opintojaan pitkän tauon jälkeen.
Lue lisää

TalentPikatreffit yhdistää työnhakijat ja työnantajat

26.3.2019 8:32 Kirjoittanut: Live palvelut | 0 kommenttia |
Live edistää asiakkaidensa ja opiskelijoidensa työllistymistä monin tavoin. Liven ja työelämän yhteistyö on tiivistä ja tavoitteena on saada asiakkaat ja opiskelijat täältä töihin. Työllistymistä varten on kehitetty TalentPikatreffit-työnhakukonsepti, jonka tarkoituksena on yhdistää työnhakijat ja työnantajat, tutustuttaa nuoret työelämään ja lisätä heidän itsevarmuuttaan ja kokemustaan työnhakuun. Tapahtuma yhdistää työnantajan ja työnhakijan kahdenkeskisen kohtaamisen sekä työelämästä tutun hissipuheen, jonka avulla työnhakija kiteyttää oman osaamisensa.
Lue lisää

Onnistu Osallisuuden lähteellä -hanke kehitti uudenlaisen palveluohjauksen mallin

13.3.2019 9:01 Kirjoittanut: Live palvelut | 0 kommenttia |
Live Palveluiden hankkeessa kehitetty palveluohjauksen malli on tarkoitettu kaikille järjestötoimijoille, jotka työskentelevät haastavissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden kanssa. Mallissa asiakkaan yksilölliset tuen tarpeet huomioidaan ja hänet ohjataan oikeiden palveluiden kautta kohti tavoitteitaan.
Lue lisää

Nuorten työllistyminen -tiesithän, että voit saada monenlaista tukea?

7.3.2019 13:14 Kirjoittanut: Live palvelut | 0 kommenttia |
Tiesitkö, että Live Palvelut toteuttaa nuorille monipuolisia palveluita, joiden tavoitteena on löytää sinulle jatkopolku tulevaisuuteen, esimerkiksi työnteon tai opintojen parista. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi ammatillisen kuntoutuksen, työhönvalmennuksen sekä kuntouttavan työtoiminnan palveluita. Tutustu nuorille suunnattuun laajaan palveluvalikoimaamme tästä artikkelista!
Lue lisää

Nuorten kuntouttavan työtoiminnan ryhmä tarjoaa valmiuksia työnhakuun

6.3.2019 6:53 Kirjoittanut: Live palvelut | 0 kommenttia |
Live Palveluiden nuorten kuntouttavan työtoiminnan ryhmä tarjosi Veera Savolaiselle lempeän siirtymävaiheen kohti työelämää pitkän työttömyysjakson jälkeen. Ryhmässä Veera sai muiden nuorten vertaistukea sekä mahdollisuuden miettiä rauhassa tulevaisuuden vaihtoehtoja. Veeran mielessä kiteytyikin ryhmän aikana ajatus tulevaisuudesta ravintola-alalla.
Lue lisää

Zeineb innostui kahvila-alasta Liven valmennusjaksolla

21.2.2019 8:15 Kirjoittanut: Live palvelut | 0 kommenttia |
Zeineb Al-Zeyadi, 20, osallistui opintojensa keskeydyttyä Live Palveluiden valmennusjaksolle Onnistu osallisuuden lähteellä -hankkeen kautta. Valmennusjakso ja työhönvalmentajan tuki tsemppasivat eteenpäin ja tutustuttivat Zeinebin ensimmäistä kertaa kahvilatyöskentelyyn. Zeineb työskenteli viiden kuukauden ajan Liven kahvilapalveluiden työelämäympäristössä ja innostui niin, että päätti hakea opiskelemaan alaa. Hän toivoo, että voi myös jatkossa työskennellä kahvilassa ja saada siitä itselleen ammatin.
Lue lisää

Uusimmat kirjoitukset

Aiheet

Tilaa