Ajankohtaista_banneri

Ajankohtaista

Tutustu toimintaamme

Live Venemessuilla

Kirjoittanut: Live palvelut | 18.2.2019 14:38

Venemessut järjestettiin Helsingin Messukeskuksessa 8.-17.2.  Ammattiopisto Liven opiskelijoilla oli messuilla oma myyntiständi, lisäksi Live lahjoitti purjehtija Ari Huuselalle Telma-opiskelijoiden tekemän selviytymisrannekkeen.

Live vieraili Messukeskuksessa purjehtija Ari Huuselan järjestämässä tiedotustilaisuudessa. Huusela kertoi suunnitelmistaan osallistua vuonna 2020 maailman vaativimpaan valtameriyksinpurjehduskilpailuun Vendée Globeen. Kilpailussa purjehditaan yksin ja pysähtymättä maailman ympäri.

Liven asiakkuuspäällikkö Annika Lipponen luovutti tilaisuudessa Huuselalle Ammattiopisto Liven Telma-opiskelijoiden valmistaman retkeilijöiden selviytymisrannekkeen. Ranneke on tehty lujasta Paracord-laskuvarjonarusta, eli näin retkeilijällä on aina mukanaan kestävää narua, jota voi hätätilanteessa käyttää. Rannekkeen sisälankaa voi purkaa ja käyttää vaatteiden ja varustusten korjaamiseen tai vahvistamiseen ja jopa kalastussiimana.  Ammattiopisto Liven opiskelijoilla oli messuilla oma ständinsä, jossa myytiin muun muassa selviytymisranneketta ja muita opiskelijoiden itse valmistamia tuotteita. 

Kirjoittanut Live palvelut

Live Palvelut on valmennus- ja asiantuntijatalo, jonka toiminta on keskittynyt erityistä tukea tarvitsevien työllistymiseen.

Jätä kommentti