Ajankohtaista_banneri

Ajankohtaista

Tutustu toimintaamme

Live seuraa jatkuvasti hallituksen korona-ohjeistuksia

Kirjoittanut: Live palvelut | 4.6.2020 10:53
Hallituksen ohjeistusten mukaisesti Live on käynnistänyt ammattiopiston lähiopetuksen 25.5. alkaen ja Live Palveluiden tarjoamat lähipalvelut 1.6. alkaen porrastetusti. Etäopetusta sekä etäpalveluita jatketaan kuitenkin lähiopetuksen sekä -palveluiden rinnalla erityisesti riskiryhmät huomioiden. Live huolehtii opiskelijoidensa, asiakkaidensa ja henkilökuntansa terveydestä ja turvallisuudesta tehostetun ylläpitosiivouksen ja turvavälien avulla sekä kannustaa aktiiviseen käsihygieniaan. 
 
Tiedotamme opiskelijoitamme koronan vaikutuksista oppilaitoksen ja kodin välisessä viestintäkanavassa eli Wilmassa. Suosittelemme seuraamaan Wilmaa aktiivisesti. Live Palveluiden yhteyshenkilöt pitävät yhteyttä asiakkaisiin suoraan.
 
Tenholantien toimipaikan ravintola ja kahvila on avattu maanantaina 1.6.2020. Varmistaaksemme riittävät turvavälit, rajoitamme asiakkaiden määrää ravintolassa ja kahvilassa. Pyydämme asiakkaita välttämään ravintolan ruuhkaisinta lounas aikaa klo 11-12. jolloin opiskelijaryhmät ruokailevat.
 
Liven uimahallit ja kuntosalit pidetään toistaiseksi suljettuina.

Kirjoittanut Live palvelut

Live Palvelut on valmennus- ja asiantuntijatalo, jonka toiminta on keskittynyt erityistä tukea tarvitsevien työllistymiseen.

Jätä kommentti