Ajankohtaista_banneri

Ajankohtaista

Tutustu toimintaamme

Live Palveluiden Live Polku -valmennus on valittu Cygnaeus-palkinnon finalistiksi

Kirjoittanut: Live palvelut | 29.8.2019 9:33

Live Palveluiden matalan kynnyksen palvelu Live Polku on yksi Cygnaeus-palkintofinalisteista. Opetushallitus myöntää palkinnon toimijalle, joka on edistänyt tasa-arvoisia ja yhdenvertaisia oppimismahdollisuuksia Suomessa.

Live Palveluiden vuonna 2018 käynnistynyt Live Polku -valmennus on yksi tämän vuoden Cygnaeus-palkintoehdokkaista. Opetushallituksen asiantuntijoista koostunut palkintotoimikunta valitsi kuusi finalistia 29 ehdotuksen joukosta. Palkinto jaetaan syyskuun Kuntamarkkinoilla, palkintoraatiin kuuluvat Itä-Suomen yliopiston sosiologian yliopistonlehtori Mari Käyhkö ja tasa-arvovaltuutettu Jukka Maarianvaara.


Live Polku on matalan kynnyksen valmennus- ja ohjauspalvelu, jonka tavoitteena on tarjota nopea, joustava väylä ammatilliseen koulutukseen, kuntouttaviin tai työllistäviin palveluihin tai työelämään asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaisesti. Palvelu on avoin kaikille jatkopolkujaan miettiville ja valmennuksen voi aloittaa non-stop -periaatteella ilman lääkärintodistusta tai lähettävää tahoa. Tavoitteena on nopeuttaa palveluohjausta, ja maksuttomaan palveluun voi hakeutua itsenäisesti tai ohjaavan tahon kautta.

- Apua tarvitseva voi käytännössä kävellä sisään Live Polkuun koska tahansa. Valmennuspalvelu onkin herättänyt paljon mielenkiintoa. Asiakkaina meillä on erityisesti maahanmuuttajia ja nyt myös kantasuomalaiset tuntuvat löytäneen palvelumme, kertoo Live Polusta vastaava Terhi Voutilainen.

Live Polku toimii Leppävaarassa osoitteessa Turuntie 42. Valmennus kestää korkeintaan kolme kuukautta, ja sen aikana jokaiselle asiakkaalle tehdään yksilöllinen valmennussuunnitelma. Asiakkaalle tarjotaan mahdollisuus työkokeiluihin tai eri ammattialoille tehtäviin tutustumisiin sekä urasuunnitteluun. Tarvittaessa asiakas osallistuu työ- ja toimintakykykartoitukseen ja/tai osaamisen ja oppimisvalmiuksien kartoituksiin.

Lisätietoja:

Terhi Voutilainen
puh. 040 664 6484
terhi.voutilainen@inlive.fi

Kirjoittanut Live palvelut

Live Palvelut on valmennus- ja asiantuntijatalo, jonka toiminta on keskittynyt erityistä tukea tarvitsevien työllistymiseen.

Jätä kommentti