Ajankohtaista_banneri

Ajankohtaista

Tutustu toimintaamme

Live Palvelut mukana Nuoret kohti työtä -hankkeessa!

Kirjoittanut: Live palvelut | 30.7.2018 8:11

Live Palvelut on aloittanut osatoteuttajana Hyria Business Instituten koordinoimassa, nuorille suunnatussa työllistymishankkeessa. Palvelu on tarkoitettu 17 – 29 –vuotiaille työttömille nuorille ja sen tavoitteena on tukea nuorta työllistymään tai pysymään nykyisessä työ- tai koulutuspaikassaan. Kohderyhmänä ovat erityisesti TE-toimiston työttömät työnhakijat, joilla on pelkästään perusasteen tutkinto.

ELY-keskusten rahoittamaan hankkeeseen hakeudutaan erilaisia reittejä pitkin, esimerkiksi TE-toimiston, Ohjaamojen, kaupunkien ja kuntien nuorisotoimen tai kuntouttavan työtoiminnan kautta.

Matalan kynnyksen palvelussa ideana on välttää turhaa odottelua, jotta nuori pääsisi nopeasti aloittamaan palvelussa ja sitoutumaan sen tavoitteisiin. Palvelu aloitetaan alkuhaastattelulla, jossa yhdessä työhönvalmentajan kanssa käydään läpi nuoren oma jaksaminen, osaaminen sekä tulevaisuuden suunnitelmat ja muokataan palvelu sen mukaan sopivaksi.

Lue lisää palvelusta ja hae mukaan täältä!

Kirjoittanut Live palvelut

Live Palvelut on valmennus- ja asiantuntijatalo, jonka toiminta on keskittynyt erityistä tukea tarvitsevien työllistymiseen.

Jätä kommentti

Uusimmat kirjoitukset

Aiheet

Tilaa