Ajankohtaista_banneri

Ajankohtaista

Tutustu toimintaamme

Live <3 Messukeskus!

Kirjoittanut: Live palvelut | 19.9.2018 9:08

Yhteiskuntavastuullisuus muuttuu todeksi, kun yritykset konkreettisesti avaavat ovensa ja mielensä avun tarvitsijoille. Yrityksen hyvään tekoon ei edes tarvita suurta vaivaa, oven avaus todellakin riittää. Helsingin Messukeskus on ottanut kymmeniä Liven erityistä tukea tarvitsevia opiskelijoita avosylin vastaan ja tarjonnut heille ympäristön työpaikalla oppimiseen. Opiskelijoiden kirkkaasti suurin työllistäjä messuilla on SOL Palvelut Oy, joka tarjoaa puhdistusalan työpaikkoja Messukeskuksen lisäksi kauppakeskuksissa.

Helsingin Messukeskuksen ja Ammattiopisto Liven yhteistyö on erinomainen esimerkki, miten työpaikallaoppiminen tuottaa molemminpuolista hyötyä varsin vähällä vaivalla. Opiskelijoiden työtä ohjaa oma opettaja tai ohjaaja, eikä työpaikan tarjoaminen näin ollen rasita yrityksen henkilöstöä.

Hierontaa, puhdistusta ja myyntityötä Habitare-messuilla 

Habitare-messuilla Liven kymmenet opiskelijat pääsivät omien alojensa työtehtäviin aidoissa asiakaspalvelutilanteissa.

Hieroja-opiskelijat työskentelivät näytteilleasettajien taukotilassa ja rentouttivat messuilla työskentelevien hartioita. "Nyt jaksaa taas seisoa messuosastolla", tyytyväiset asiakkaat totesivat - ja olisivat mielellään viipyneet pidempäänkin taitavissa käsissä. Vartin hieronta oikeassa paikassa tuotti arvokkaan työssäoppimiskokemuksen opiskelijalle, ihanan kokemuksen asiakkaalle ja positiivista mielikuvaa Messukeskukselle. Kaikki voittavat.

SOL:n alaisuudessa työskentelevät toimitilahuoltaja- ja kiinteistönhoitajaopiskelijat puolestaan huolehtivat messualueen siisteydestä ulko- ja sisätiloissa. Vieraat ja Messukeskus kiittävät! Myös merkonomiopiskelijoille järjestyi messuilla työtä aidoissa asiakaspalvelu- ja myyntitilanteissa. Omalla osastolla opiskelijat myivät TELMA-opiskelijoiden tekemiä tuotteita. Hienot, opettavaiset ja kokemusrikkaat päivät. Tästä on hyvä jatkaa!

Lue lisäksi Messukeskuksen viestintäjohtaja Maria Mrouen teksti: Onko hieronta vastuullista?

Kirjoittanut Live palvelut

Live Palvelut on valmennus- ja asiantuntijatalo, jonka toiminta on keskittynyt erityistä tukea tarvitsevien työllistymiseen.

Jätä kommentti

Uusimmat kirjoitukset

Aiheet

Tilaa