Ajankohtaista_banneri

Ajankohtaista

Tutustu toimintaamme

Kunniamaininta Vuoden Arvoteko -kilpailussa

Kirjoittanut: Live palvelut | 29.10.2018 12:58

Live Palveluiden Ponnahduslauta takaisin työelämään-hankkeelle kunniamaininta vuoden ARVO-teko -kilpailussa.

ARVO-liitto palkitsi 29.10 neljättä kertaa vuoden vaikuttavimman ARVO-teon. Live Palveluiden ja työeläkeyhtiöiden Ilmarisen ja Varman korkeakoulutetuille mielenterveyskuntoutujille suunnattu työhönvalmennuksen kehittämishanke Ponnahduslauta takaisin työelämään oli kolmen voittajaehdokkaan joukossa ja sai kunniamaininnan ansiokkaasta työstään erityistä tukea tarvitsevien työllistämiseksi.

Vuoden 2018 ARVO-teko julkistettiin Helsingin Kulttuuritalolla 29.10 järjestetyssä tapahtumassa. Palkinnon jakaa ARVO-liitto, yhteiskunnallisten yritysten ja muiden vaikuttavuustoimijoiden verkosto, jonka tavoitteena on edistää yhteiskunnallista liiketoimintaa. Se myöntää vuosittain palkinnon toimijalle, joka etsii ratkaisuja yhteiskunnallisiin haasteisiin ja yhdistää toiminnassaan yhteiskunnallisen vaikuttavuuden sekä vastuullisen ja tuloksellisen liiketoiminnan. Tänä vuonna kolmen vaikuttavimman teon joukkoon pääsi kunniamaininnalla Ponnahduslauta takaisin työelämään -hanke.

- Live Palvelut tavoittelee kaikessa toiminnassaan yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Yhteiskunnalle koituu suuria kuluja, jos korkeakoulutettu henkilö jää mielenterveysongelmien vuosi työkyvyttömyyseläkkeelle. Ponnahduslauta takaisin työelämään etsi menestyksekkäästi ratkaisuja näihin haasteisiin, sanoo Live Palveluiden kehitysjohtaja Miika Keijonen.

Vuonna 2017 päättyneen hankkeen tavoitteena oli työllistää korkeakoulutettuja mielenterveyskuntoutujia takaisin työelämään tavallista pidempien työkokeilujaksojen ja työhönvalmennuksen avulla. Hankkeeseen valitut kuntoutujat olivat olleet poissa työelämästä erilaisten mielenterveydellisten ongelmien vuoksi vuodesta jopa kuuteen vuoteen. 

- Hankkeen tulokset ovat yhteiskunnallisesti merkittäviä, sillä mukana olleista kuntoutujista 48 % kuntoutui työkykyiseksi. Hankkeen kautta todistimme, että pitkäkestoinen ja yksilöllisesti suunniteltu työkokeilujakso sekä työhönvalmennus tukevat myönteisesti erityistä tukea tarvitsevien siirtymistä takaisin työelämään pitkän poissaolon jälkeen, kertoo Miika Keijonen.

Aiheet: Palvelut

Kirjoittanut Live palvelut

Live Palvelut on valmennus- ja asiantuntijatalo, jonka toiminta on keskittynyt erityistä tukea tarvitsevien työllistymiseen.

Jätä kommentti

Uusimmat kirjoitukset

Aiheet

Tilaa