Ajankohtaista_banneri

Ajankohtaista

Tutustu toimintaamme

Live Palveluiden kesänajan aukiolot

Kirjoittanut: Live palvelut | 9.6.2020 10:20

Poikkeuksellinen kevät alkaa olla lopuillaan. Live Palveluiden lähipalvelut on käynnistetty 1.6. alkaen porrastetusti. Etäpalveluita jatketaan kuitenkin lähipalveluiden rinnalla erityisesti riskiryhmät huomioiden. Lähipalveluissa huomioidaan turvavälit ja käsienpesu. Käytössämme on myös jatkuva tehostettu ylläpitosiivous koronariskin minimoimiseksi. Live pysyy toiminnassa normaalisti läpi kesän.

Koronakevät näytti toteen liveläisten mukautumiskyvyn, ketteryyden ja yhteishengen. Otimme lähes yhdessä yössä haltuun erilaisia etätyöskentelyn ja kommunikoinnin välineitä, jaoimme vinkkejä ja osaamista toinen toisillemme ja nostimme toinen toistemme tsemppihenkeä. Toteuttamamme asiakaskyselyn mukaan onnistuimme hyvin ja aiomme ottaa etäpalveluissa hyväksi havaittuja tapoja käyttöön jatkossakin.  

Kesänajan aukiolot

Ammatillinen kuntoutus ja nuorten palvelut palvelevat normaalisti läpi kesän. Työelämäpalvelut ovat toiminnassa koko kesän, poikkeuksena kotoutumiskoulutus, joka on kesätauolla 1.7.-20.8. Liven työelämäympäristöt ovat toiminnassa normaalisti lukuun ottamatta kahvilapalveluiden työelämäympäristöä, joka on kiinni 6. – 31.7.

Hyvää kesää!

Kirjoittanut Live palvelut

Live Palvelut on valmennus- ja asiantuntijatalo, jonka toiminta on keskittynyt erityistä tukea tarvitsevien työllistymiseen.

Jätä kommentti