Ajankohtaista_banneri

Ajankohtaista

Tutustu toimintaamme

Invalidisäätiö Valo-Valmennusyhdistyksen jäseneksi

Kirjoittanut: Live palvelut | 19.7.2019 11:00

Invalidisäätiö sr on liittynyt 28.6.2019 alkaen Valo-Valmennusyhdistyksen jäsenorganisaatioksi. Jäsenyyden myötä Invalidisäätiön Live-brändin toiminta kasvaa maantieteellisesti.

Invalidisäätiö tuottaa Live-brändinsä alla monipuolisesti ammatillisen koulutuksen, kuntoutuksen ja työhönvalmennuksen palveluita. Invalidisäätiöön kuuluvat pääkaupunkiseudun suurin ammatillinen erityisoppilaitos Ammattiopisto Live sekä erityistä tukea tarvitseville henkilöille työllisyys- ja valmennuspalveluita tuottava Live Palvelut. Invalidisäätiö ja Valo-Valmennusyhdistys ovat tehneet yhteistyötä jo ennestään erilaisten hankkeiden kautta. Jäsenyyden myötä yhteistyö tiivistyy entisestään. Yhdistyksen jäsenenä Invalidisäätiö kasvattaa toimintaansa myös nykyisen toimintakenttänsä ulkopuolella.

- Valo-Valmennusyhdistyksen jäsenyyden myötä Invalidisäätiö kasvattaa toimintaansa erityistä tukea tarvitsevien työllistymisen kentällä Uudeltamaalta yhä suuremmalle maantieteelliselle alueelle. Tavoitteenamme on kasvaa työllisyyspalveluiden osalta valtakunnalliseksi toimijaksi, kertoo Invalidisäätiön kehitysjohtaja Miika Keijonen.

Vuonna 2016 perustettu Valo-Valmennusyhdistys on kansalaisjärjestö, joka toimii heikoimmassa asemassa olevien ihmisten tukemiseksi, heidän osallisuutensa ja työllisyytensä edistämiseksi. Yhdistyksen jäseneksi voivat hakea organisaatiot ja julkisen sektorin toimijat, jotka jakavat yhdistyksen kanssa yhteisen tavoitteen. Yhdistyksellä on toimipisteitä Helsingissä, Tampereella, Turussa, Sastamalassa, Raumalla ja Porissa. Yhdistyksen jäseninä ovat ennestään Silta-Valmennusyhdistys ry, Sastamalan seudun mielenterveysseura ry, Porin Sininauha ry ja Rauman Seudun Katulähetys ry. Jäsenyyden myötä Invalidisäätiö voi jatkossa tuottaa työllistymispalveluita Valo-Valmennuksen eri toimipisteissä valtakunnallisesti.

- Valo-Valmennusyhdistys toivottaa uuden jäsenensä lämpimästi tervetulleeksi. Hyödyntämällä sekä Live Palveluiden, että Valo-Valmennusyhdistyksen ydinosaamista voimme taata erityistä tukea tarvitseville ihmisille entistäkin kokonaisvaltaisemman tuen, sanoo Valo-Valmennusyhdistyksen toimitusjohtaja Kimmo Kumlander.

Lisätiedot:

Miika Keijonen
p. 050 409 1506
miika.keijonen@inlive.fi

Kirjoittanut Live palvelut

Live Palvelut on valmennus- ja asiantuntijatalo, jonka toiminta on keskittynyt erityistä tukea tarvitsevien työllistymiseen.

Jätä kommentti

Uusimmat kirjoitukset

Tilaa