Live Palvelut varautuu koronaviruksen leviämisen toiseen aaltoon (päivitetty 11.8.2020 klo 17.15). Lue lisää

Kuvituskuva.

Ajankohtaista

Tutustu toimintaamme

Live Palvelut on valittu mukaan Arvoliiton Impact StartUp-vaikuttavuuskiihdyttämöön

14.9.2020 13:22 Kirjoittanut: Live palvelut | 0 kommenttia |
Live Palveluiden Rekrytointialusta on valittu neljän muun idean kanssa mukaan Arvoliiton Impact Startup-vaikuttavuuskiihdyttämöön. Live osallistuu syksyn ajan Vaikuttavuuskiihdyttämöön ja kehittää ideaa kohti toimivaa liiketoimintamallia.
Lue lisää

Yritysyhteistyö luo iloa ja onnistumisen tunteita

19.8.2020 14:51 Kirjoittanut: Live palvelut | 0 kommenttia |
Me Liven asiakkuustiimissä törmäsimme lomalukemisen lomassa itsellemme uuteen termiin, joka tuntui olevan suomalaisille kesällä kuuma peruna. Vaikeasti lausuttava sanahirviö intersektionaalisuus tarkoittaa tapaa tarkastella asioita, joissa monien tekijöiden (sukupuoli, sosioekonominen tausta, asuinpaikka, alkuperä, perhetausta, koulutus, ikä, vammaisuus, seksuaalinen suuntautuminen, sukupuoli-identiteetti ja sukupuolen ilmaisu) katsotaan vaikuttavan yksilön asemaan yhteiskunnassa.  
Lue lisää

Maahanmuuttajavanhemmille suunnattu suomen kielen ja perustaitojen koulutus käynnistyy 17.8!

13.8.2020 14:06 Kirjoittanut: Live palvelut | 0 kommenttia |
Live Palveluiden ja HEO:n maksuton yhteinen koulutus käynnistyy 17.8. Suomen kielen ja perustaitojen koulutus vastaa pääkaupunkiseudun ylikotoaikaisten maahanmuuttajavanhempien tarpeisiin.
Lue lisää

Työhönvalmentajan ajatuksia vammautuneen palvelusuunnitelmasta ja eläinavusteisesta kuntoutuksessa

10.7.2020 14:12 Kirjoittanut: Live palvelut | 0 kommenttia |
Lue kesän kunniaksi Liven työhönvalmentajan Pauliina Pohtamon ajatuksia vammautuneen  henkilön palvelusuunnitelmapaketista ja eläinavusteisesta kuntoutuksesta.
Lue lisää

Liven kehitysjohtaja Miika Keijosen puheenvuoro Tie työelämään -verkkopalvelussa

10.6.2020 9:06 Kirjoittanut: Live palvelut | 0 kommenttia |
Liven kehitysjohtaja Miika Keijonen antoi haastattelun Tie työelämään -verkkopalvelun osatyökykyisten työllistyminen koronan aikaan-juttusarjan puitteissa. Miikan aiheena on henkilökohtainen budjetointi osatyökykyisten työllistämisessä. Hän korostaa jutussa, että henkilökohtainen budjetointi voisi tuoda tuloksellisuutta ja vaikuttavuutta myös osatyökykyisten työllistymiseen.
Lue lisää

Live Palveluissa kuntoutus ja valmennus toimii myös etänä - asiakkaiden kokemuksia etätoiminnoista

9.6.2020 12:32 Kirjoittanut: Live palvelut | 2 kommenttia |
Kun koronavirus tänä keväänä mullisti maailman, oli sekä Liven henkilöstön että asiakkaiden sopeuduttava uuteen tilanteeseen vauhdikkaasti. Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Livessä siirryttiin maaliskuussa kokonaan etäpalveluiden pariin. Samalla siirryimme etätehtävien ja digitaalisten työvälineiden maailmaan tiiviimmin kuin koskaan aiemmin. Nyt kesäkuussa tilanne on jo rauhoittunut ja olemme palanneet  jälleen lähipalveluihin. Kysyimme asiakkailtamme kokemuksia siitä, kuinka olemme onnistuneet etäpalveluiden järjestämisessä ja yhteydenpidossa.  Kokemukset olivat pääosin positiivisia ja etäpalveluista jäi käyttöön hyviä käytäntöjä!  Tutustu alta tarkemmin kyselyn vastauksiin palvelukohtaisesti.  
Lue lisää

Live Palveluiden kesänajan aukiolot

9.6.2020 10:20 Kirjoittanut: Live palvelut | 0 kommenttia |
Poikkeuksellinen kevät alkaa olla lopuillaan. Live Palveluiden lähipalvelut on käynnistetty 1.6. alkaen porrastetusti. Etäpalveluita jatketaan kuitenkin lähipalveluiden rinnalla erityisesti riskiryhmät huomioiden. Lähipalveluissa huomioidaan turvavälit ja käsienpesu. Käytössämme on myös jatkuva tehostettu ylläpitosiivous koronariskin minimoimiseksi. Live pysyy toiminnassa normaalisti läpi kesän.
Lue lisää

Koronakevään työhönvalmennus osoittautui tehokkaaksi myös etäyhteyksien välityksellä

8.6.2020 9:00 Kirjoittanut: Live palvelut | 0 kommenttia |
Koronaviruksen aiheuttamat varotoimet siirsivät kevään aikana lähes koko yhteiskunnan etäyhteyksien ääreen ja myös Live Palveluissa siirryttiin vauhdilla etäpalveluihin. Sari Kopranen on osallistunut kevään ajan Liven työhönvalmennukseen alusta alkaen etäyhteyksien välityksellä ja ollut kokonaisuuteen tyytyväinen. Hänen mielestään tarvetta lähipäiville ei välttämättä edes ole, sillä työhönvalmennus toimii mainiosti myös etäpalveluna, jos kotoa vain löytyy tietokone.
Lue lisää

Live seuraa jatkuvasti hallituksen korona-ohjeistuksia

4.6.2020 10:53 Kirjoittanut: Live palvelut | 0 kommenttia |
Hallituksen ohjeistusten mukaisesti Live on käynnistänyt ammattiopiston lähiopetuksen 25.5. alkaen ja Live Palveluiden tarjoamat lähipalvelut 1.6. alkaen porrastetusti. Etäopetusta sekä etäpalveluita jatketaan kuitenkin lähiopetuksen sekä -palveluiden rinnalla erityisesti riskiryhmät huomioiden. Live huolehtii opiskelijoidensa, asiakkaidensa ja henkilökuntansa terveydestä ja turvallisuudesta tehostetun ylläpitosiivouksen ja turvavälien avulla sekä kannustaa aktiiviseen käsihygieniaan. 
Lue lisää

Livessä on käytössä kemikaaliton siivous

26.5.2020 11:18 Kirjoittanut: Live palvelut | 0 kommenttia |
Uskoisitko, että pelkällä vedellä saa puhdasta jälkeä? Livessä on käytössä puhdistettuun vesijohtoveteen ja probiootteihin perustuva Ownwell-siivousmenetelmä. Kemikaaliton siivous on allergiavapaata kaikille tilojen käyttäjille ja helppo valinta työntekijöille. 
Lue lisää