Palvelujen toteutus etänä jatkuu Livessä 13.5. saakka. (päivitetty 1.4.2020 klo. 10.49). Lue lisää

60.jpg

Uusimmat tiedotteet

Ajankohtaiset tiedotteet

Päivitämme tiedotteet alle välittömästi kun saamme lisätietoja. Tiedotteet kertyvät listalle niin, että uusin tiedote on aina listan ylimpänä.

1.4.2020 klo. 10.49

Palvelujen toteutus etänä jatkuu Livessä 13.5. saakka.

Etäpalvelut jatkuvat Livessä 13.5. saakka

Hallitus on päättänyt jatkaa koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi ja riskiryhmien suojelemiseksi aiemmin päätettyjä rajoitustoimia. Live Palveluissa rajoituksia tullaan jatkamaan kuukaudella 13.5. saakka.

Asiakkaiden yksilötapaamiset sekä ryhmätapaamiset toteutetaan mahdollisuuksien mukaan etäyhteyksillä, verkkoyhteyksien avulla tai puhelinohjauksessa. Noudatamme toiminnassa palvelujen ostajien antamia ohjeita palvelujen tuottamiseen.  Ole yhteydessä suoraan palvelusi yhteyshenkilöön halutessasi lisätietoja palvelun toteutuksesta.

About corona virus in English.

Korona-tiedotusta arabiaksi (Facebook)

Korona-tiedotusta kurdin kielellä

Korona-tiedotusta farsiksi/dariksi

___________________________________________________________

Poikkeusjärjestelyt koronaviruksen ehkäisemiseksi (päivitetty 17.3.2020 klo 11.55)

Hallituksen 16.3.2020 antaman linjauksen mukaisesti Live Palvelut siirtyy kokonaan etäpalveluihin 18.3. alkaen. Asiakkaiden yksilötapaamiset sekä ryhmätapaamiset toteutetaan mahdollisuuksien mukaan etäyhteyksillä, verkkoyhteyksien avulla tai puhelinohjauksessa. Noudatamme toiminnassa palvelujen ostajien antamia ohjeita palvelujen tuottamiseen. Kuntouttava työtoiminta keskeytetään 18.3. alkaen.

Keskiviikosta 18.3. alkaen kaikki Liven toimipaikat ovat toistaiseksi suljettuina. Linjaus on voimassa 13.4.2020 saakka. Ole yhteydessä suoraan palvelusi yhteyshenkilöön halutessasi lisätietoja palvelun toteutuksesta.

Ammatillinen kuntoutus:

Ammatillisen kuntoutuksen asiakkaat siirtyvät keskiviikosta 18.3. alkaen etäkuntoutukseen. Sovimme asiakkaidemme kanssa yksilöllisesti puhelimitse kuntoutusprosessin jatkumisesta. Ajantasaiset tiedot saat omalta yhteyshenkilöltäsi Livessä.

Nuorten palvelut:

Tarjoamme nuorten palveluiden asiakkaille verkko-opintoja sekä etävalmennusta ja –ohjausta. Ajantasaisimman tiedon oman palvelusi toteutuksesta saat omalta yhteyshenkilöltäsi Livessä.

Kuntouttava työtoiminta

Kuntouttava työtoiminta päättyy hallituksen ohjeistuksen mukaisesti keskiviikosta 18.3. lähtien. Kaikki työelämäympäristöt ovat kiinni 13.4. saakka. Pidämme asiakkaisiin yhteyttä henkilökohtaisesti. Korvauksista odotetaan lisätietoa kunnilta.

Kotoutumiskoulutukset

Kotoutumiskoulutuksen asiakkaat siirtyvät etäopetukseen. Asiakkaita on ohjeistettu jo maanantaina jatkosta ja palvelun käytännön toteutuksesta etäyhteyksillä. Omaan opettajaan pidetään aktiivisesti yhteyttä myös etäopetuksen aikana.

Live Polku

Live Polku-valmennusta tarjotaan etäopetuksena. Etäopetuksessa paino on S2-opetuksessa.

Liven päivätoiminta ja asiantuntijakoulutukset keskeytetään määräajaksi. Tilannetta seurataan päivittäin ja mahdollisista muutoksista toiminnassa kerrotaan heti tarvittaessa! Live Palveluiden verkkosivuilta löydät uusimmat ajantasaiset tiedotteet liittyen koronatilanteeseen.

Lisätiedot:

Kehitysjohtaja Miika Keijonen
p. 050 409 1506
miika.keijonen@inlive.fi

Poikkeusjärjestelyt koronaviruksen ehkäisemiseksi (päivitetty 16.3.2020 klo 14.30)

Viimeaikaisen koronavirustilanteen vuoksi myös Live Palveluiden piirissä tehdään varotoimia. Asiakkaiden yksilötapaamiset sekä ryhmätapaamiset toteutetaan toistaiseksi mahdollisuuksien mukaan etäyhteyksillä. Noudatamme toiminnassa palvelujen ostajien antamia ohjeita palvelujen tuottamiseen. Ole yhteydessä suoraan palvelusi yhteyshenkilöön halutessasi lisätietoja palvelun toteutuksesta.

Työelämäympäristöissämme toiminta jatkuu toistaiseksi tavalliseen tapaan paikan päällä. Ainoastaan Liven Kahvilat ovat toistaiseksi suljettuina. Tenholantien toimipaikan kuudennen kerroksen ravintola Live on avoinna tavalliseen tapaan ja tarjoilee lounasta maanantaista perjantaihin klo 10.30–13.00. Ruokailussa käy ainoastaan korttimaksu, käteismaksu ei ole mahdollinen. Ruokailun porrastuksia myös lisätään.

Liven päivätoiminta ja asiantuntijakoulutukset keskeytetään määräajaksi. Tilannetta seurataan päivittäin ja mahdollisista muutoksista toiminnassa kerrotaan heti tarvittaessa!

Suhtaudumme Livessä vakavasti koronaviruksen torjuntaan jo sen aikaisessa vaiheessa ja haluamme minimoida riskiä taudin leviämisen muun muassa tehostetulla puhtaanapidolla sekä vältämme kättelyä kaikissa kohtaamisissa. Puhdistuspalvelut puhdistavat ja desinfioivat tehostetusti kosketuspintoja.

Olemme ohjeistaneet asiakkaita ja henkilökuntaa aktiiviseen käsien pesuun sekä yskimään muita altistamatta. Kehotamme sekä asiakkaitamme että henkilöstöämme jäämään kotiin matalalla kynnyksellä, mikäli flunssan kaltaisia oireita ilmaantuu ja olemaan yhteydessä terveyskeskukseen, mikäli epäilee saaneensa tartunnan.

Seuraamme jatkuvasti Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen, ulkoministeriön, opetus- ja kulttuuriministeriön, Kansaneläkelaitoksen, ELY-keskuksen ja kaupunkien ohjeistuksia ja tiedotamme asiakkaitamme, opiskelijoitamme ja henkilökuntaamme mahdollisista poikkeusjärjestelyistä.

Live Palveluiden verkkosivuilta löydät uusimmat ajantasaiset tiedotteet liittyen koronatilanteeseen.

Lisätiedot:

Kehitysjohtaja Miika Keijonen
p. 050 409 1506
miika.keijonen@inlive.fi